A Bandai Namco szerette volna meglepni az anime-rajongókat, így egy rakás játékuk lett olcsóbb a Steamen. Van olyan, amint 85 százalék a kedvezmény.

2024.03.13. – Annyira érdekes, hogy nem sokkal azután, hogy Akira Toriyama, a Dragon Ball alkotója elhunyt, a közösségi oldalakon kiderült, hogy milyen sok rajongója van. Az egész világon milliók, rajongók és hírességek fejezték ki részvétüket, miközben alkotásaira sokan csak most figyelnek fel igazán. Többek között például a Dragon Ball Xenoverse 2 játékosai is összegyűltek egy lobbiban. Nemrég pedig a Steamen elindult egy vásár, aminek keretében egy rakás Bandai Namco videojátékot lehet baromi olcsón behúzni, köztük DB, Naruto és One Piece címeket is.

Steam Bandai-vásár

A Bandai Namco tavaszi akciójának tehát a Steam ad otthont, és bizony ha valamilyen menő animés játék még nincs meg, akkor most érdemes lehet a zsebbe nyúlni. Többek között a Dragon Ball FighterZ 85 százalékos kedvezménnyel húzható be, a One Piece World Seaker pedig 90 százalékos leértékelést kapott. Persze nem csak animés játékokra lehet olcsóbban lecsapni. Ott van például a Little Nightmares II is, ami szintén 65%-os kedvezménnyel kapható.

Íme a legjobb ajánlatok, kifejezetten anime-rajongóknak!

Az ajánlatok elvileg március 21-ig érhetők el, de nem minden játék esetében, szóval sietni kell! Te melyik játékra csapsz le?

Ez is érdekes:

Létezik egy Dragon Ball-epizód, amit még egyetlen magyar sem látott

×