A My Little Pony, vagy ha úgy jobban tetszik az Én kicsi pónim a világ egyik leghíresebb gyermekek szóló franchise-za. Most nyílt világú játékot kap.

2024.03.13. – A My Little Pony (Én kicsi pónim): A Zephyr Heights Mystery, egy új, nyílt világú játék, ami a varázslatos állatok univerzumban játszódik. Jelenleg fejlesztés alatt áll, de ha minden jól megy, a megjelenése már májusban várható. A közelgő játék a Netflix 2021-es My Little Pony: A New Generation filmjében bemutatott Gen 5 szereplőgárdát követi majd.

pónim

Egy varázslatos kaland

Míg a franchise összességében az elmúlt 40 évben népszerűnek számított, az ötödik generáció streaming teljesítménye a rajongók újabb hullámát zúdította a készítők nyakába. A Zephyr Heights Mystery lesz a sorozat első PC-s és konzolos játéka a 2022-es My Little Pony: A Maretime Bay Adventure óta, amit egyébként minden PlayStation Plus Extra előfizető akár már most letölthet magának ingyen és bérmentve a katalógusból.

Az Outright Games egy csomó gyerekbarát játék kiadója, olyanoké, mint például a Bluey: The Video Game és a közelgő Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed. Utóbbi a tavalyi Mutant Mayhem filmhez kapcsolódik. Persze a pónis franchise nem mindenkinek való, ám a Zephyr Heights Mystery minden bizonnyal nagyszerű bevezetésként szolgálhat a nyitott világú játékokhoz a fiatalabb közönség számára, miközben kielégíti a sorozat idősebb rajongóinak vágyait.

 

A családbarát videojáték-kiadó a megjelenéshez közeledve végre élesített egy hivatalos előzetest a jelenleg fejlesztés előtt álló nyílt világú Én kicsi pónim-hoz. A rajongók Sunny, Izzy, Misty, Pipp, Zipp és Hitch szerepébe bújhatnak majd, feladatuk pedig felfedezni a titokzatos varázsvilágot, közben pedig eloszlatni azt a káoszt, ami Zephyr Királyság mindennapjait árnyékolja be. Minden karaktert stílusossá lehet tenni a játékon belüli kiegészítőkkel, arról nem is beszélve, hogy a cím kétjátékos kooperációs módot és minijáték-gyűjteményt is tartalmaz. A grafika egészen szépen néz ki, még úgy is, hogy a fejlesztőknek gyengébb platformokra is le kellett fejlesztenie a címet. A My Little Pony: A Zephyr Heights Mystery megjelenése 2024. május 17-én várható PC-re, Nintendo Switchre, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Ezt olvastad már?

Jön az új PS5-frissítés, ami szuperhasznos újdonságokat hoz

×