Az Avalanche Software bejelentette, hogy az egyéves évforduló alkalmából kiadott bővítményen túl készülnek egy ajándék update kiadására is.

Gábor János

2024.03.08. – A Hogwarts Legacy fejlesztője, az Avalanche Software bevallottan azért kezdett el beszélni a sikerjáték update-jéről, hogy még tovább fokozza az érdeklődést. A frissítésre nem is kell sokat várni, de egyelőre titkolják, hogy pontosan milyen extra tartalmak lesznek benne.

Forrás: Avalanche Software

A Hogwarts Legacy nemrég már kapott bővítményt, az egyéves évfordulóra, de ez valójában csak azoknak volt újdonság, akik nem PlayStationön játszották ki, hiszen abban, exkluzív kiegészítőként eleve benne volt egy méregrecept mellett a Haunted Hogsmeade shop quest, amiben huzamosabb időre egy őrült varázsló rakoncátlankodó szellemének boltjában, annak is horrorisztikus alagsorában rekedünk és egy hajszálon függ az életünk. Bár az újabb frissítésekről jó ideje mennek a találgatások, a kiadó Warner Bros. Gamestől eddig csak annyira futotta, hogy megerősítette: lesznek. Lassan vége a találgatásoknak, ez egyértelmű, hiszen Chandler Wood, az Avalanche közösségi menedzsere csütörtökön az X-en elkezdte megszellőztetni a stúdió terveit a Hogwarts Legacy bővítéséről.

„Nagyon örülünk, hogy mindannyian izgatottan várjátok a Roxfort Legacy ingyenes frissítését, idén nyáron. Imádjuk látni a találgatásokat és reményeket azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a frissítés része, és bár még nem állunk készen arra, hogy beszéljünk róla, szeretnék néhány elvárást megfogalmazni arra vonatkozóan, amin dolgozunk. Az eredeti megfogalmazásunk, miszerint ‘további frissítések és funkciók a játékhoz’, nagyon is szándékos volt. Ez a frissítés jó módja lesz annak, hogy kifejezzük hálánkat a játékosaink felé, a játék csodálatos fogadtatásáért” – írja Wood.

A lényeg tehát az, hogy a nyáron kapunk egy update-et, amitől új funkciókat és kiegészítő kalandokat remélünk. Mivel egyre közelít a nyári szezon túl sokáig már nyilván nem lehet titkolni, hogy mire készülnek. És a vakációig már mindenki fél lábon állva kibírja, aki odáig van a Hogwarts Legacy kétségtelenül grandiózus világáért.

Minden a Hogwarts Legacy bővítése mellett szól

A Harry Potter univerzumba helyezett játék 2023 legkelendőbb címe volt: a Warner szerint a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot is megelőzte, legkésőbb januárban, amikorra már 24 millió példány fogyott belőle. A játék spin-off sikere és egyéves évfordulója ellenére a Warner nemrég nyilvánvalóvá tette, hogy a legnagyobb növekedési lehetőséget nem az AAA játékokban, hanem a a free-to-playben és az élő szolgáltatásokban látja. J.B. Perrette streamingért és játékokért felelős vezérigazgató egy technológiai konferencián felszólalva árulta el, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League teljesítményét elnézve a Warner a következő években kevésbé hagyatkozik majd a „nagyon változékony” tripla-A konzolos üzletágra.

Igazuk lehet:

Zabáljuk az online játékkal a sávszélességet! Készen áll erre az internet?

×