December és február között nem szívesen válogattak a játékosok a korábbi, MW II felhozatalból. A Warzone metája azonban folyamatosan alakul.

2024.03.03. – A Modern Warfare III integráció teljesen átrendezte a Warzone klienst, ahogy bizony a fegyverek erőviszonyait is. Azóta szinte csak Modern Warfare III fegyvereket találhattunk meg a WZRanked toplistájában. Ez nem okozhat meglepetést a veterán rókáknak, hiszen lehetett sejteni, hogy az új játékszerek felé igyekeznek terelgetni a játékosokat. Nem csak a Warzone módban, de a multiplayer módban is ez volt a jellemző tendencia, hiába érhető el a teljes MW 2 felhozatal akár a fizetős, akár az ingyenes kliensben.

2024 második hónapjában azonban valami megváltozott. A fejlesztők közel 10 frissítést adtak ki januárban és februárban, készülve a február 7-én elstartoló Ranked módra. Ez azonban nem várt lavinát indított el a felhozatalt illetően. Season 2-ben már bizony bátran a kezébe vehet bárki Modern Warfare 2 fegyvereket, sok esetben jobb értékekkel rendelkeznek, mint az újabb társaik. Természetesen küldetések terén a „Recommended”, MW III fegyvereket nem lehet kihagyni, de akár multiplayer, akár battle royale módokban is érdemes próbát tenni a régi kedvencekkel.

Az egykori MW II kedvenc pirít a szervereken

FaZe Swagg az elmúlt napokban rengeteg régebbi és újabb fegyverrel kísérletezett. Hamar kiderült, hogy a sokak által csak „MP5”-ként hívott, Lachmann Shroud fegyver a jelenlegi erőviszonyokban is remekül megállja a helyét. Egyből meg is izzasztotta Urzikstan pályáján, sikerült is egy 40+ killes meccset összehoznia. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes próbát tenni:

  • Barrel: Lachmann Pulsar
  • Muzzle: Zehmn35 Compensated Flash Hider
  • Stock: Meer Recoil-56 Factory Stock
  • Magazine: 40 Round Mag
  • Rear Grip: Lachmann TCG-10

Ezt láttad már?

Tényleg rossz, ha állandóan a töltőn lóg a laptop?

 

×