A Warzone metája hétről hétre változik. A jelenlegi felhozatalból több ütős fegyvert is választhatunk, ám vannak kiemelt fegyverek.

2024.02.29. – A Warzone jelenlegi metája kifejezetten ambivalens érzéseket kelthet a játékosokban. Egyrészről aggodalommal töltheti el őket, hogy minden egyes héten érkezik valamilyen gyengítés, erősítés, melyeket nem olyan könnyű lekövetni. Másrészt azonban megnyugvásra adhat okot, hogy a korábbi 3-4 kötelező választás helyett akár 15-20 kiváló fegyver közül is válogathatnak. Bizony, manapság nem is olyan könnyű mellényúlni, mint a korábbi időszakokban. Az azonban vitathatatlan, hogy most is vannak olyan opciók, melyeket mindenképp érdemes lehet a többiek elé venni, ilyen-olyan okoknál fogva.

Február második felében kiderült, hogy egykori Modern Warfare 2 kedvencek is kellemesen felerősödtek. Kiemelhető akár az FTAC Siege, akár az M13B. Érdemes lehet azonban visszakanyarodni a Modern Warfare 3 felhozatalra is, hiszen a nerfek, buffok ott is megtették hatásukat. Könnyen lehetnek olyan fegyverek, melyeket már hetek óta nem használnak a játékosok, miközben valójában erősödtek a fejlesztői alakításoknak köszönhetően. Szerencsére a Warzone guruk és szakértők igyekeznek ezeket minél gyorsabban és hatékonyabban a felszínre hozni, ezzel is színesítve a játékosok lehetőségeit.

Az egyik Warzone SMG ismét a legjobbak között lehet

A WSP-9-et senkinek nem kell bemutatni. Januárban kis túlzással nem volt olyan játékos, akinek ne fordult volna meg a kezében. A fejlesztők azonban combos gyengítéssel jutalmazták ezt annak idején, pillanatok alatt elhagyta még a TOP 10-es listát is. Az elmúlt időszakban azonban több fegyver is gyengítést kapott, miközben a WSP-9 erősítésben részesült. Ennek köszönhetően remekül megállja a helyét a jelenlegi metában is az SMG. WhosImmortal szerint főleg az agresszív játékosok kezében viselkedhet jól, hiszen a mobilitása pazar, a TTK értéke is kellemes, illetve a használata sem igényel több ezer órás tapasztalatot. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem maradunk loadout nélkül:

  • Muzzle: Shadowstrike Suppressor
  • Barrel: Hiss Short Light Barrel
  • Underbarrel: DR-6 Handstop
  • Optic: MK.3 Reflector
  • Magazine: 50-round mag

Érdemes minél előbb próbát adni a fegyvernek, hiszen sosem lehet tudni, hogy a Warzone fejlesztői éppen milyen frissítésekkel táraznak be legközelebbre.

Ezt láttad már?

Megéri kipróbálni: így töltheted le és használhatod a megújult Nvidia appot

×