A HRM-9 az előző szezon közepén érkezett meg a Warzone-ba. Akkor is sokan kedvelték már, ám még mindig tud meglepetést okozni.

2024.02.29. – Jelenleg a Warzone Season 2 féltávjánál járunk, március első napjaira várhatjuk a Reloaded csomagot. A játékosok azonban egyáltalán nem unatkoznak. Rengeteg játékmód a rendelkezésükre áll az elkövetkezendő napokban is, szinte mindenki megtalálhatja a kedvére való időtöltést. A Season 2-vel érkezett Fortune’s Keep és Ranked mód mellett sem lehet csak úgy elmenni, immáron kompetitív, ellenőrzött körülmények között is összecsaphatnak a játékosok. Aztán ahogy az lenni szokott, új fegyverek is érkeztek. A RAM-9 azóta is nagy kedvenc, de a BP50-et is érdemes lehet néha kézbe venni.

Az sem titok, hogy szinte minden hétre jut valamilyen nerf vagy buff a fejlesztők részéről. Legyen szó ikonikus Modern Warfare 2 fegyverekről vagy épp a Season 1 Reloadedben felbukkant SMG-ről, semmit nem kímélnék a programozók. Éppen ezért szinte hetente változik az aktuális meta, a játékosok egyre nehezebben igazodnak ki a felhozatalon. Egy biztos, hogy nem igazán tudnak megunni egy fegyvert, hiszen mire ez előfordulhatna rég más opciókkal a kezükben szaladgálnak a szervereken.

Új ízt ad a HRM-9-nek az új loadout

Az SMG kategóriában nehéz meglepetést okozni, a HRM-9-nek sem ez volt a célja. Egy klasszikus daragépről beszélhetünk, mely 9mm-es lőszerrel operál. A fejlesztők szerint remek tűzgyorsasággal és kezelhetőséggel rendelkezett a kiadást követen, az agresszív játékosok nagy kedvence is volt az első időszakban. Armory Unlock küldetések segítségével oldhatják fel azok a játékosok, akik még ezt valamilyen oknál fogva nem tették volna meg. Már az első napokban találkozhattunk kellemes HRM-9 loadoutokkal, ám WhosImmortal ezt új szintre emelné. A frissen kialakított loadout segítségével nem csak a közelharcokban villoghat a fegyver, de közepes távolságokon is apríthat a szervereken. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Muzzle: ZEHMN35 Compensated Flash
  • Barrel: Princeps Long Barrel
  • Rear Grip: PCS-90 Assault Grip
  • Magazine: 50-Round Drum
  • Stock: No Stock

Természetesen sosem tudni, hogy meddig élvezhető ki egy-egy fegyver ereje a jelenlegi időszakban, így mindenképp érdemes lehet minél hamarabb esélyt adni a fegyvernek.

Borító: YT

Ezt láttad már?

Így állítsd be a Warzone hangját, ha nem hallod az ellenfeleket

×