A Samsung február utolsó napjaiban frissítette a Try Galaxy alkalmazását. Az iPhone tulajdonosok is betekintést nyerhetnek az androidos világba.

2024.02.29. – A Samsung néhány nappal ezelőtt árulta el hivatalosan is, hogy mely készülékek kaphatják meg a ONE UI 6.1-es verzióját. A Samsung Galaxy S24 telefonok gyárilag a One UI 6.1-es verziójával érkeznek, ám a régebbi modelleket sem dobja csak úgy el a cég. A 6.1-es verzió legnagyobb erőssége a Galaxy AI újdonságai lesznek majd. Ide sorolhatjuk az azonnali, valós idejű fordításokat vagy épp a csevegés stílusához igazodó Chat Assistot is.

Magyar nyelven nagy eséllyel nem érhetőek el ezek, de angol nyelvre állítva a készülékeket kiteljesedhet majd a One UI a hazai készülékeken is. A legnagyobb kérdés továbbra is az volt, hogy mely telefonok esetében számíthatunk ezekre a fejlesztésekre. Itt még azonban nem ért véget a történet. A Samsung tavaly leplezte le a Try Galaxy felületét. Gyakorlatilag egy webes alkalmazásról beszélhetünk, mely azt hivatott bemutatni a külsős, nem Samsung tulajdonosok számára, hogy milyen élménnyel is kecsegtethet a cég saját szájízére alakított Android operációs rendszere.

Pár napja frissült a Samsung Try Galaxy, már az AI újdonságokat is ki lehet próbálni

A Samsung február 26-án frissítette ezt a Try Galaxy nevet viseli webapplikációt. A korábbi bemutatók mellett gyakorlatilag bárki megnézheti a saját androidos vagy éppenséggel iPhone-os telefonján a frissen debütált Galaxy AI funkciókat. Interaktív demók keretében megismerkedhetünk a hanghívások élőben fordításával, a csevegéseket segítő Chat Assist működésével vagy épp a képek szerkesztéséért felelős Generative Edit funkciókkal is.

Samsung Galaxy AI

Samsung Galaxy AI

Az alkalmazás telepítéséhez nem szükséges klasszikus értelemben vett telepítés, iPhone-ok esetében nemes egyszerűséggel a Home Screen ikont kell csak létrehozni. Ebben segít a Samsung weboldala, pár másodperces műveletről beszélhetünk. Amennyiben iPhone vagy régebbi Android tulajdonosként kipróbálnád a Samsung AI újdonságait, akkor nincs más dolgod, mint felkeresni a https://trygalaxy.com/ weboldalt Safari vagy Chrome böngészőkből, a többit pedig már intézi az alkalmazás. A kipróbálás során semmilyen adatunkat nem kell kiadni, azaz sem regisztráció, sem pedig GMail, Facebook vagy egyéb bejelentkezés nem szükséges a használatához.

Forrás: PCFórum

Ezt láttad már?

Mégis mi történt a Steam „forradalmi” kontrollerével?

×