Néhány héten belül karbantartás lesz a Telekomnál, ami várható leállásokkal jár majd.


Bódi Dániel

2024.02.28. – Március 14-én 18 órától várhatóan március 16. 8 óráig tartó tervezett karbantartásra figyelmeztet a honlapján a Telekom. Jó hír, hogy ez idő alatt az otthoni és a mobilos szolgáltatásokban fennakadással nem kell számolni, mindössze a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál válik elérhetetlenné.

A Telekom ügyfelei a díjcsomagjukba foglaltak szerint telefonálhatnak és használhatják a mobilnetet, valamint az otthoni szolgáltatások, mint az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a TV szolgáltatás is működni fog.

A szolgáltató arra is figyelmeztet, hogy a karbantartás alatt probléma esetén a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálatot is lehet keresni, ugyanakkor a várakozási idő valószínűleg hosszabb lesz az átlagosnál. Illetve, mivel a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, a Magenta Moments menüpontban található kuponokat, kedvezményeidet ebben az időszakban nem lesz mód felhasználni. Bizonyos partnerek azonban el fogják fogadni, akik teljes listáját március 11-én teszik közzé.

Ezt is olvasd el:

Különös, de pont a Terminátor 1 forgatása előtt gyilkolt először embert egy robot

×