Közel másfél évnyi tesztelés és fejlesztés után márciusban hivatalosan is elstartol a Warzone mobilos változata. Egy régi, ismerős pálya is visszatér.

2024.02.28. – A 2022-es szeptemberi COD Next eseményen nem csak a Warzone 2.0 és a DMZ módok kerültek középpontba. A fejlesztők külön szekcióval kedveskedtek a mobiljátékok rajongóinak, nem is akármilyen módon. Bár jelenleg is letölthető a COD Mobile nevet viselő játék, hamarosan egy teljesen friss kliens veheti át a helyét. Direkt kihangsúlyozta az Activision, hogy nem csak egy egyszerű átnevezéssel lesz dolgunk. Az elmúlt évben azonban többször is elcsúsztatták a mobilos változat megjelenését.

A Battle Pass rendszer a PC-s és konzolos Modern Warfare III és Warzone módokkal is összhangban lesz, azaz a mobilos meccseinkkel is növeljük az “asztali” kliensekben leolvasható szintet. Javulnak a hangok, az animációk, de a fizika is sokkal hitelesebb lesz. 2022 végén több helyen is megnyíltak az Alpha, Béta tesztek, ám a globális startra közel 15 hónapot kellett várnunk.

Március 21-én érkezik a Warzone Mobile, ezzel együtt pedig Verdansk is visszatér

A Warzone Mobile hivatalos Twitter weboldala február 28-án, nem sokkal 19:00 óra után leplezte le az időpontot. 2024. március 21-én elstartol egy új korszak, érkezik a Warzone Mobile globális változata. Az alábbi újdonságokra lehet majd készülni:

  • Verdansk és Rebirth Island is játszható pálya lesz, előbbi 120 játékos, utóbbi 48 mérheti össze tudását
  • Multiplayer játékmódra is lehet számítani
  • Teljes átjárás lesz a PC/Konzolos Warzone és MW III, illetve a mobilos verzió között, akár a vonaton ülve is oldhatjuk a Battle Pass jutalmakat
  • Android és iOS platformokon is elérhető lesz a játék

A játékosok extra jutalmakat gyűjthetnek be, ha a http://callofduty.com/warzonemobile weboldalán elvégzik az előregisztrációt, nem érdemes kihagyni.

Ezt már láttad?

Mégis mi történt a Steam „forradalmi” kontrollerével?

×