A GTA rajongók most azt feltételezik, hogy ez a dal lesz a következő GTA VI előzetesében, vagy valamilyen formában a játékban.

2024.02.26. – Az elmúlt években, sőt amióta csak ennél a magazinnál dolgozom, legalább heti, de sokszor napi szinten láttam/látok a GTA VI kapcsán híreket, spekulációkat, szivárgásokat, feltételezéseket. Biztos ti is láttátok, hogy a rajongók a hivatalos bejelentés előtt mennyire nyughatatlanok voltak, és minden egyes dologban valamilyen GTA VI-ra utaló dolgot találtak. De valljuk be: rengeteg olyan rajongói feltételezés is volt a játék kapcsán, aminek alapja nagyjából az volt, hogy mondjuk egy Rockstar fejlesztő tüsszentett. „Ez tuti a GTA 6 jele”. A napokban például az volt az egyik hír, hogy egy, a Rockstar épületében dolgozó takarító ÁLLÍTÓLAG azt mondta, hogy „nagyon nagy lesz a pálya„, sőt azt is látta, hogy „2025 szeptemberében jelenik meg”. Ok! Az ilyen spekulációknak pedig nincs vége.

Mi történt most?

Nos, a Grand Theft Auto 6 rajongói most úgy vélik, hogy megtalálták azt a dalt, amit a játék következő előzetesében fognak használni. Amióta megjelent a GTA 6 hivatalos első előzetese, már alaposan kielemezték, de még ez sem elég ahhoz, hogy a spekulációk leálljanak. A GTA rajongók most meg vannak győződve arról, hogy tudják, milyen dal fog elhangzani a következő trailerben, mindezt a Spotify-nak köszönhetően. Február 24-én a ugyanis észrevették, hogy a Spotify-on Anita Ward 70-es évekbeli popslágerének, a Ring My Bellnek a borítóját a Grand Theft Auto 6 logójára cserélték. Sőt, a platformon a művésznő borítóképét is a játék artworkjére cserélték.

És?

Ez sokakat arra engedett következtetni, hogy a dalt a játék következő trailerében is felhasználhatják. Ahogy azonban egy rajongó rámutatott, a dalt a GTA San Andreasban is használták már, a Rockstar pedig általában nem használja újra azokat a zenéket, amiket már más játékba beraktak. Ezzel együtt persze nem kizárt, hogy a dalt mégis felhasználják majd a játékban, mondjuk a kocsikban, a rádióban. Sőt, a sasszemű GTA rajongók úgy vélik, a Rockstar utalt arra is, hogy a következő trailer valamikor 2024 júniusa és októbere között jelenik meg. Mindezt azért – kapaszkodj meg – mert az első trailerben a 6, illetve 10 madár repül az égen. Tehát 6. vagy 10. hónapban lesz új előzetes! Érted!!!

Trailer 2 date prediction
byu/Reckoning_2439 inGTA6

Persze valószínűleg álszentség lenne, ha az ilyen légből kapott feltételezések miatt kiakadnék, de szerintem van olyan eset, ami már túlzás. Persze nem valószínű, hogy a 67 éves Anita Ward pusztán rajongásból váltott a GTA VI logójára, hanem született valamilyen megállapodás a dal kapcsán a Rockstarral. De tényleg olyan fontos ez? Tényleg nem mindegy, hogy miért lett GTA VI-os a borító, vagy hogy melyik dal kerül abban a játékba, amiről még ilyen keveset tudunk?

Persze megértem, hogy valakinek nem mindegy! A GTA VI a világ legjobban várt játéka, amiről minden nap többet akar tudni mindenki, és minden egyes hír érdekes lehet. Bár bizonyára vannak olyan esetek is, amikor egész egyszerűen csak meg kell várni a hivatalos bejelentést. Neked számított a hír, hogy Anita Ward megváltoztatta a borítóképét? De őszintén!

Ezt láttad már?

Ezzel a 21 remek játékkal teljesen ingyen játszhatsz a Steamen

×