Keresed a módját, hogy kicsit feldobhasd a GTA V világát? Nos, a The Dead Among Us nevű mod lehet, hogy pont neked készült.


Németh Dávid

2023.08.17. – Kétségtelen, hogy aki nagyon szereti a zombis témát – mint ahogy én is – mostanában elég jól el van eresztve. Az elmúlt években megjelent zombis sorozatok hada mellett a játékok is egyre több posztapokaliptikus világot mutatnak be, tele élő holtakkal. A The Last of Us annyira menő lett, hogy sokan igyekeztek lemásolni, sőt az HBO sorozatot forgatott belőle. Most valami hasonló zombiapokalipszist csinálhatunk a GTA V-ből is.

Zombis GTA?

A The Dead Among Us modot az 5Mods nevű mod-oldal egyik felhasználója, denedwin tette közzé. Bár a projekt nem új, hiszen először 2017-ben bukkant fel, denedwin továbbra is frissíti a projektet új, zombikkal teli pályákkal. Már 8 pálya érhető el a modban, melyek mindegyike FPS nézetben játszható a hatás kedvéért. Ami még hangulatossabbá teszi az egészet, hogy nincsen fény sehol, éjjelláta áll rendelkezésre. Elég parán hangzik már most.

A modcsomag ingyenesen letölthető az 5Mods oldaláról. A projekt teljes fájlmérete 14,6 MB, és ha kiválasztottál egy pályát, akkor automatikusan oda kerülsz. Egy próbát megér, ha szereted a zombikat és tényleg nagyon unatkozol a hétvégén.

Ezt is olvasd el:

Psszt, hé, te! – Érdekel a 9 legeslegmenőbb titok és utalás a GTA V-ből?

×