A Warzone felhozatalában ismét kezdenek életre kelni az egykor elfeledett kedvencek. Ezúttal ismét egy Modern Warfare II AR került terítékre.

2024.02.21. – A januári és februári időszak nem volt túl kegyes a Warzone játékosokhoz. A fejlesztők rengeteg alkalommal alakították a játék felhozatalát. Nem kímélték sem az AR, sem az SMG, de még a Sniper kategóriát sem. A Season 2 után sem pihentek, hiszen február 13-án és 16-án is érkeztek nerfek, buffok. A játékosoknak nincs könnyű dolguk tehát, hogy ha a legjobb fegyverek után keresgélnek. A jelenlegi felhozatal ennek ellenére talán az utóbbi idők egyik legjobbika, hiszen a kötelező 2-3 fegyver helyett akár 30-40 közül is válogathatnak a játékosok.

Az azonban biztos, hogy a Modern Warfare II fegyverek erősen háttérbe szorultak a decemberi integráció óta. Ezt tudatos döntés a fejlesztők részéről, a Warzone játékosok sem lepődnek már meg ezen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy néhány egykori kedvencnek ne lehetne újabb esélyt adni. A Call of Duty szakértők is egyre több alkalommal nyúlnak vissza az ikonikus SMG, AR fegyverekhez. Az in-game statisztikák nem mindig árulják el egy fegyver igazi erejét, éppen ezért érdemes figyelgetni a közösségi médiát is. Ezúttal is egy igazi gyöngyszem térhet vissza Fortune’s Keep szigetére és a többi helyszínre.

Az egykori MW II kedvenc Warzone-ban is ütős

Az M13C jobb korszakokat is megélt már, de az kijelenthető, hogy a játékosok nagyon kedvelték az elmúlt évben. A mostani nerfeknek és buffoknak köszönhetően azonban ismét remek választás lehet. Könnyen lehet, hogy csak néhány hétig tart ez az időszak, ám azt érdemes kihasználni. Egy igazán agresszív AR-ről beszélhetünk, melyet leginkább közelharcban érdemes hasznosítani. Igazán remekül passzolhat olyan játékosok stílusához, akik minden másodpercben a tűzpárbajokat keresik, nem pedig a fix győzelemre mennek. Az alábbi kiegészítőket ajánlja WhosImmortal, hogy minél könnyebb legyen a fegyver kezelhetősége:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: MK.3 Reflector
  • Magazine: 45-round mag
  • Stock: TRX-56 Stock

Ezt láttad már?

24 játék mellett a Grounded, a Star Wars: Battlefront és a South Park is Switchre látogat

×