A Mandalorian játék valószínűleg két másik Star Wars cím mellett készül a Respawn Entertainment műhelyeiben, és már azt is sejteni lehet, milyen műfajban.

Gábor János

2024.02.21. – A Respawn titokzatos új Star Wars játéka állítólag egy Mandalorian FPS lesz – állítja az Insider Gaming, amelynek forrásai szerint ez csak a három folyamatban lévő projekt egyike. A Fallen Ordert és a Survivort készítő stúdió egyszerre munkálkodik a Star Wars Jedi sorozat harmadik részének fejlesztésén, egy stratégiai játék kiadásán, valamint egy új FPS gyártásán. Ez utóbbiról derülhetett most ki, hogy szintén a SW univerzumban játszódik majd, ezen belül is A Mandalóri történeteiből és karaktereiről fog szólni.

Forrás: Disney / Lucasfilm

A beszámolók alapján az új játék egy gyors akciómechanikával rendelkező Mandalorian FPS, ami a Titanfall és az Apex traverzek keverékét nyújtja, miközben a hangsúlyt a dinamizmusra és a gördülékeny mozgásra helyezi: a játékosok lehetőségei között ott kell legyen a jetpack, amivel nagy sebességű vízszintes és függőleges mozgásokra leszünk képesek. A mandalóri fejvadászok szerepében persze különböző fegyverek és kütyük széles választékára is számíthatunk, beleértve a csuklórakétát, a kapaszkodóhorgot, az ellenség megjelölésére szolgáló vizort, és még sok minden mást.

A játék körül a hivatalos bejelentésig nagyon sok lesz a kérdőjel, így például azt sem világos, hogy melyik mandalóri fejvadászt alakíthatjuk majd: Boba Fett, Din Djarin vagy teljesen új hős jöhet számításba. Bár a Respawn egyelőre nem erősítette meg a projekt létezését, az Insider Gaming emlékeztet: a Star Wars Jedi játékok igazgatója, Peter Hirschmann 2022-ben már belengette, hogy álomszerű lenne együtt dolgozni a Lucasfilmmel egy SW univerzumban játszódó FPS-en.

Mindeközben a Star Wars filmek háza táján:

Beleszédülsz, annyi Disney-film jön – ekkor és ezek a mozik jelennek meg

×