Alaposan leárazták a South Park The Stick of Truth-t és a The Fractured But Whole-t is, úgyhogy ennyiért már nincs kifogás – időben kapd le őket PC-re!

Gábor János

2024.02.19. – A The Stick of Truth az Obsidian Entertainment 2014-es játéka, ami új életet lehelt a videojáték franchise-ba. A folytatás, a The Fractured But Whole már az Ubisoft San Francisco stúdióban készült, és szintén jól sikerült. A két játék „Rendkívül pozitív” és „Nagyon pozitív” értékeléseket kapott a Steamen, szóval nem nagyon lehet mellényúlni velük. Mivel a jövő hónapban itt az új cím, a 3D-s kooperatív Snow Day, a kiadó Ubisoft felhangolásként alaposan leárazta a korábbi RPG-ket.

Az Új Srác kalandjai a Snow Dayben folytatódnak, így az új játék előtt érdemes felvenned a történet fonalát a South Park The Stick of Truth-ban (2014) és folytatásában, a The Fractured But Whole-ban (2017)! Az előbbi annyira jól sikerült, hogy annak idején digitális eladási rekordokat döntött a Ubisoftnál.

Az utóbbival ismét fejest ugorhatsz South Park alfelének mocskos világába Mosómedvével és társaival. „Az elhivatott bűnüldözők e csoportját Eric Cartman alapította, akinek alteregója Mosómedve, a félig ember, félig állat szuperhős”. Te az Új Srác szerepében Mysterion, Sufni, Papírsárkány és mások oldalán küzdhetsz meg a gonosz erőkkel, miközben Mosómedve fáradhatatlanul harcol azért, hogy csapata a legnépszerűbb szuperhősök közösségeként vonulhasson be a történelembe.

A South Park™: The Stick of Truth™ 75 százalékkal kevesebbért, 2900 forintért, míg a South Park: The Fractured But Whole 80 százalékkal olcsóbban, most csak 4700-ért vihető a Steamről. A kettő együtt, a Bundle: South Park™ : The Stick of Truth™ + The Fractured but Whole™ csomag 81 százalékos leárazással 6800 forintba kerül, de csak február 29-ig. Az Ubisoft kiadói vásár összes többi ajánlatát meg itt találod.

Ezt a South Park agymenést se hagyd ki:

Ekkor jön az új South Park exkluzív – és persze beteg, mint az állat

×