Ismét elgurult a gyógyszer a 26. évadját taposó South Park készítőinél. Itt az előzetes és a premierdátum a következő exkluzív részhez.

2023.10.12. – Hamarosan elérhetővé válik a South Park: Joining the Panderverse, vagyis a legújabb exkluzív hosszú epizód, ami a sorozat égisze alatt napvilágot lát. A hírt az a South Park Studios oldal osztotta meg, ahol minden epizódot elérhetővé is tesznek, ingyenesen. Igen ám, de ugyanez nem igaz az Eseményként megjelenő hosszú részekre, amilyen például a Post Covid és The Return of the Covid, vagy a Streaming Wars Part 1-2 volt. Ezek exkluzíven a Paramount+-on láttak napvilágot, szóval, khm, alternatív módon nézhetted őket. Hasonló a helyzet a következő South Park exkluzívval is. Semmire nem bíztatunk, de nyilván megtalálod a módját, hogy megnézd.

Forrás: South Park Studios

A következő évadon kívüli epizód, a Joining the Panderverse nem egyszerűen annyira bizarr, amilyen a sorozat maga, hanem még annál is jobban. A megismert és megszeretett karaktereket ezúttal nem saját képükben láthatod majd, hanem FELNŐTT NŐKÉNT! A rövid tartalom szerint ezúttal az AI forgatja fel a dolgokat.

„Cartman mélyen felkavaró álmot lát, olyat, ami az általa ismert és szeretett élet végét jelzi. A South Park felnőttjei is saját életükkel kapcsolatos döntésekkel küzdenek, mivel a mesterséges intelligencia megjelenése felforgatja a világukat.”

Hogy mindebből hogyan következik az, hogy Stan, Kyle, Cartman és Kenny ezúttal különböző nemzetiségű felnőtt nőként szerepelnek az epizódban, mindenkinek a fantáziájára van bízva. Így lesz ez egészen október 27-ig, amikor Észak-Amerikában bemutatja az exkluzívot a Paramount+. Magyarországon ugye hivatalos csatornákon rögtön nem lesz látható – az egyéb módszerekért pedig te vállalod a felelősséget. 😉 A South Park egyébként a hagyományos sorozatot is hamarosan folytatja, hiszen a 26. évad után sikerült szerződést kötni a Comedy Centralt birtokló MTV Entertainment Studios-szal a folytatásról. A hálózat 2027-ig rendelt be újabb részeket az alkotóktól, így a sorozat már biztosan megéri a 30. évadját is.

Így se könnyű elérni a South Park részeit – ezeket legálisan nem is lehet:

Az 5 betiltott South Park epizódot csak torrentről lehet megnézni

×