A Call of Duty fejlesztői visszaadják a játékosok pénzét, miután rossz áron adta ki egy új fegyverskin-csomagot, ami így baromi drága volt.

2024.02.19. – Teljesen megértem azokat, akik nem szeretnek a Call of Duty-ban in-game vásárolni, főleg miután nagyjából minden évben 70 eurót kell kiadni az új címre. Persze ennek ellenére egy-egy menő skin nagyon kecsegtető, főleg ha annak megvételével még egyedibbek lehetünk a pályán. Ha még nem igazán vásároltál a CoD felületén skineket, akkor jó ha tudod, hogy egy-egy darab igen drága is lehet, akár 30 dollár is (kb. 10 ezer forint). Nem beszélve a Battle Passról. No, mindegy.

Egy új fegyverskin-csomag nemrég került fel a Call of Duty csomagok közé, Gassed Up bundle néven, ami átmenetileg az eddigi legdrágább csomag volt. A fejlesztők azonban hamarosan visszafizetik az árát a játékosoknak, hiszen a magas ára tévedés volt. A Gassed Up csomag február 18-án jelent meg, és bizony sok játékos gondolta úgy, hogy a 3400 CoD-pont elég durva. Ahhoz hogy megvegyük, 5000 pontot kell egyszerre beszerezni, ami nagyjából 14 ezer forintba kerül.

Drága

Ez az ár elég sok ahhoz képest, hogy a Heeldivers 2 nagyjából szintén ennyibe kerül. A csomagot azonban gyorsan levették a shop-ból, mivel a magas ára egy hiba eredménye volt.

„A Gassed Up Weapon Vault bundle-t egy árhiba miatt ideiglenesen eltávolítottuk az áruházból. A tervezett ár 2400 CoD pont” – írta a hivatalos Twitter fiók.


„Azoknak a játékosoknak, akik ezt a csomagot 3400 CoD pontért megvették, hamarosan visszatérítjük a különbözetet, azaz 1000 pontot” – tették hozzá. Szóval azok, akik esetleg ilyen drágán is megvették, hamarosan visszakapnak némi CoD pontot. Hogy ez mikor lesz, arról persze nincsenek hírek.

Ezt láttad már?

Történelmi sztrájkot hirdettek a fejlesztők a Ubisoft ellen

×