Olyan aranyból és ezüstből készült Call of Duty rudak készültek, melyeket te is megvehetsz magadnak. Az biztos, hogy kézzel foghatóbb, mint egy NFT.

2024.02.19. – Ha nagyon szereted a Call of Duty-t és nem sajnálod a pénzt a játékokhoz kapható egyedi holmikra, akkor bizony érdemes megnéznek a következő relikviát. A Call of Duty 20. évfordulója alkalmából az Activision összeállt a Produits Artistiques Métaux Précieux (PAMP) nevű céggel, hogy a franchise ikonikus karakterét aranyban és ezüstben tegyék maradandóvá.

Captain Price-t ábrázoló, limitált példányszámú arany- és ezüstrudakat adtak ki.

Captain Price arany-és ezüstrúd

Így igaz, ha igazi rajongó vagy, már dörzsölheted a tenyered. Már rendelhető az 5 grammos arany és 30 grammos ezüstrúd, ami február 15-én jelent meg. A PAMP 5 000 darabot gyártott az aranyrúdból és 15 000 darabot az ezüstrúdból, azonban ahhoz, hogy megvedd, eléggé a zsebbe kell nyúlni. Az arany Captain Price rúd 449.95 dollár, azaz kb. 162 ezer forint, az ezüst pedig (ami szemmel láthatóan jóval nagyobb lett), 109.95 dollár, ami kb. 40 ezer forint. Az aranyrúd mérete 13,1×22,1 mm, így jóval kisebbek, mint az ezüst, ami 27×47 mm-es lett.

Minden egyes rúdhoz jár egy hordozható medálkeret, amivel ugye fel tudod akasztani mondjuk egy nyakláncra. Így aztán mutogathatod, hogy milyen király vagy. Sőt jár hozzá egy kód is, amit a játékon belül lehet beváltani. Ezzel a tiéd lesz in-game is egy digitális változat a medálból, amit aztán a fegyveredre tudsz biggyeszteni.

Ami azt illeti, elég szép éke lehet a Call of Duty gyűjteményednek, még akkor is, ha mondjuk maga a Modern Warfare 3 annyira nem jött be. Szerencsére szövegben csak a Call of Duty felirat jelent meg rajta, természetesen Captain Price kéne mellett. Persze csak akkor, ha nem sajnálod rá ezt a pénzt. A rudakat amúgy a hivatalos oldalakon tudod megrendelni, a készlet erejéig. Amúgy valóban kicsit drága, de sosem bűn aranyba fektetni a pénzt.

Ezt láttad már?

Történelmi sztrájkot hirdettek a fejlesztők a Ubisoft ellen

×