Nagyon érdemes sietni, két napig ugyanis pofátlan áron rámolhatjuk be a komplett Batman: Arkham és a STALKER-szériát, plusz 14 kultikus Star Wars-játékot.


Bódi Dániel

2024.02.16. – Nem lehet eléggé hangoztatni, mennyire is érdemes néha szétnézni a Fanatical boltjában is, mielőtt egy árva vasat is költenénk játékra, hiszen könnyen meglehet, hogy ott bizonyos címek olcsóbbak, mint teszem azt a Steamen vagy az Epic Games Store-on. Tudom, sokan ide szokták sorolni a G2A és egyéb oldalakat is, de azokat elsősorban azért sem szoktam megemlíteni, mert azokból a pénzekből a fejlesztők egy kanyi vasat sem látnak viszont – ellenben a Fanaticallal, ami egy teljesen valid, hivatalos viszonteladó.

Méghozzá a jobbik fajtából: a Fanaticalon általában hasonló csomagakciókat is indítani szoktak, mint amilyenekkel a Humble, vagy az itch boltjaiban is fel szoktak tűnni, vagyis egy-egy tematikára felhúzva egy csomagban több remek játékot is berámolhatunk, sőt, néha magunk válogathatjuk össze a bundle tartalmát is attól függően, mennyit szeretnénk videojátékra áldozni.

A három csomagakció, melyek miatt megszületett a cikk, alig két nap múlva lejárnak, ezért ha hiányzik a PC-s játékgyűjteményünkből a Batman: Arkham-széria, a klasszikus STALKER-sorozat egyes részei, esetleg néhány a legjobb Star Wars-játékokból, akkor érdemes lehet sietni, hiszen piszok olcsón, 1000 forint / darabáron rámolhatjuk be őket. A trükk csupán annyi, hogy egyenként nem vehetjük meg egyiket sem, csak egyben, de így is elég méltányos összeget kérnek értük:

  • a Batman: Arkham Collection, amely az Arkham Asylum, az Arkham City és az Arkham Knight legteljesebb kiadásait tartalmazza az összes kiegészítőjével együtt nem kerül többe 3035 forintnál
  • a STALKER Complete Bundle, amiben a Clear Sky, a Shadow of Chernobyl, valamint a Call of Priryat kapott helyet mindössze 2447 forintért kínálja magát,
  • a Star Wars Collection, amelyben 14 kultikus Csillagok Háborúja játék lehet a miénk (köztük is Jedi Knight-játékokkal, a KOTOR 1-2-vel és a Republic Commandóval), csupán 7244 forintba kóstál

A vásárlás után pedig kódot kapunk, melyeket a Steamen lehet játékra váltani – de mint mondottam, érdemes sietni, mert a számláló szerint vasárnap után már nem lesz rá lehetőség. Ugyanakkor ezek a játékok korábban is voltak már hasonló csomagakcióban, ezért ha esetleg pont lemaradtál volna sincsen minden veszve, egészen biztosan lesz még lehetőség legalább ilyen olcsón lecsapni egyikre-másikra. Csak tedd állandó szokássá a Fanaticalos böngészést, és egészen biztosan nem maradsz le róla.

Ezt is olvasd el:

Ez a 69 kultikus játék hamarosan ingyen remasterelést kaphat

×