Február hetedikén indult útjára a több szinten is megújult Warzone Ranked. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők máris módosítanak néhány dolgon.

2024.02.15. – Február hetedikén érkezett meg a Warzone és Modern Warfare III második közös szezonja. A Season 1 Reloaded frissítéskor a Modern Warfare III rajongók élvezhették a Ranked elstartolását. Kérdéses volt, hogy a Warzone rajongók mikor csatlakozhatnak majd be, sokan úgy gondolták, hogy a Season 2 még túl korai lenne. A fejlesztők sem utalgattak arra, hogy bővülne az ingyenes mód a rangsorolt meccsekkel, ahogy a fájlokban sem találtak erre nyomokat az adatbányászok. Éppen ezért volt akkora meglepetés, amikor a szezonstartot megelőző napokban kiderült, hogy egyből érkezik a Warzone Ranked.

A játékosok azóta már javában farmolhatják az értékes SR pontokat a meccsek során. A Ranked azonban több szinten is szakított az eddigi megoldással. Korábban mindig az éppen aktuális Battle Royale pályán kapott szerepet, a klasszikus mód szabályaival karöltve. Ezúttal azonban a frissen visszatért Fortune’s Keep pályája ad otthont az összecsapásoknak. Ráadásul a szabályok is a Resurgence mód köré épülnek, nem a klasszikus BR rendszer köré.

Hamarosan nagyobb változások érkeznek a kiosztott Warzone Ranked SR pontokkal kapcsolatban

A Treyarch elárulta, hogy egy februári frissítés keretein belül módosítják a Kill & Assist SR pontszámokat, főleg a knockolt játékosokat nézve. Az alábbi esetekben jár csak a Kill & Assist SR:

  • A játékosnak, aki knockolta a végül megölt ellenfelet
  • A játékosoknak/csapattársaknak, akik a knock előtti pillanatokban sebeztek az ellenfélbe, aki végül a földre került

Azok a játékosok, akik csak jóval a knock előtt lőttek bele az adott játékosba, már nem kapják meg a Kill & Assist SR pontszámot, csak a Squadmate Kill SR-t. Ezekre a változásokra azért volt szükség, mert sokan kihasználták, hogy hosszú idő után is gyakorlatilag ölésnek megfelelő pontot kaptak adott játékosokért, így akár teljesen értelmetlen célpontokat is sebeztek. A frissítés időpontját nem határozta meg a gyártó, annyi biztos, hogy még februárban érkeznek ezek a változások.

A Modern Warfare 3 Ranked is változott:

Minden snipert bannoltak a Modern Warfare 3 Ranked módjában

×