A Warzone fejlesztői február 13-án sem pihentek. Ismét gyengítettek több fegyveren is, ám az egyik játékszer újult erővel térhet vissza.

2024.02.14. – A Warzone fejlesztői a Season 2 frissítés során több fegyveren is erősítettek, gyengítettek. Ez nem igazán volt meglepő, annak tükrében sem, hogy januárban 5-6 alkalommal is megtették ugyanezt. A Warzone Ranked megérkezésére minél kiegyensúlyozottabb felhozatallal szerették volna megajándékozni a játékosokat. Ez valamennyire sikerült is, a játékosok úgy hitték, hogy a február hetedikét követően 1-2 hétig nem kell a meta átalakulásától tartaniuk. A fejlesztők azonban nem így gondolták, a szezon második hetének első napjaiban újabb gyengítéseket, erősítéseket publikáltak.

A fejlesztők négy Warzone fegyvert is érintettek, a Striker 9 szenvedte meg talán a legjobban. A Longbow és WSP Stinger esetében azonban inkább egyensúlyozásról beszélhetünk. A TAQ Evolvere is annak indult papíron, hiszen a fejlesztők csökkentették a fegyver tűzgyorsaságát, ám több tulajdonságát is felerősítették, köztük a movemenet sebességet. A rutinos rókák úgy gondolták, hogy hosszabb távon ez inkább egy erősebb buffnak néz ki, mintsem balanszolásnak. Hamar kiderült, hogy igazuk is lett, pillanatok alatt kötelező fegyverré lépett elő a TAQ Evolvere.

Így szereld fel a Warzone frissítés nagy nyertesét

Ahogy azt sejteni lehetett, a Warzone ügyeletes szakértője, WhosImmortal sem sokat várt ki, hogy kitesztelje az újdonságot. Több lőszert is kipróbált, egyértelműen az 556 választás bizonyult jobbnak, sokkal kellemesebben viselkedik a fegyver ezekkel. A tűzgyorsasága a csökkentés ellenére sem lett rossz, miközben sokkal mobilisabb lett maga a fegyver is. Ezeket összevetve szinte teljes mértékben borítékolható, hogy a TAQ Evolvere hatalmasat menetelhet az elkövetkezendő 1-2 hétben. Ehhez azonban nem árt a megfelelő kiegészítőkkel felszerelni:

  • Muzzle: Casus Break
  • Barrel: LRF Righteous long barrel
  • Underbarrel: Hound-96 Grip
  • Magazine: 100-round 556 Belt
  • Stock: Rampart Heavy Stock

Érdemes minél hamarabb kipróbálni az újdonságokat, hiszen sosem lehet tudni, hogy a fejlesztők mikor döntenek újabb módosításokról. Folyamatosan monitorozzák az éppen aktuális erőviszonyokat, könnyen belelátnak olyan összefüggésekbe is, melyeket a játékosok talán nem is vesznek észre. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy idegesítően sokszor nyúlnak hozzá a fegyverekhez a Raven Software munkatársai.

Ha nem elég az FPS:

Így állítsd be a Warzone-t Season 2-ben, hogy minél több FPS-ed legyen

×