Annyira egyszerűen jelentkezhetsz érte (meg hozzá egy példányért a Banishers: Ghosts of New Edenből), hogy arra nehéz szavakat találni. Részletek itt.

Gábor János

2024.02.13. – Nyereményjátékot indított a Focus Entertainment, amivel legújabb kiadványát, a Banishers: Ghosts of New Edent promózza. A Vampyr és Life is Strange játékokkal hírnevet szerző Don’t Nod fejlesztői ezúttal egy olyan akció RPG-t tettek le az asztalra, ami a 17. század végén játszódik. A korszak kis közösségeit járványok és túlvilági átkok sújtják. A társaddal együtt az a dolgod, hogy Banisherként a gonosz eredete után nyomozz, hátborzongató rejtélyeket leplezz le, különleges helyszíneket tárj fel, és eldöntsd azok életének alakulását, akik a kezedbe helyezték a sorsukat.

Forrás: Don’t Nod

A sztori, röviden: New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szeretők és mindketten Banisherek, vagyis szellemvadászok, akik felesküdtek, hogy megvédik az élőket az köztük járó szellemek és kísértetek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetést követően Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. A pár Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában, kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná ki Anteát ebből a, lássuk be: elég véglegesnek látszó helyzetéből.

Ehhez a remekül hangzó kampányhoz nyerhetsz most egy hozzá illő PS5-öt

A játékot kiadó Focus Entertainment stílusosan pörgeti fel a Banishers premiernapját, hiszen az X-en meghirdetett nyereményjátékban Banishers: Ghosts of New Eden témájú PS5-öt lehet nyerni, rajta természetesen a játék egy példányával. Az akcióhoz Magyarországról is csatlakozhatsz. Csupán annyi a dolgod, hogy beköveted a Focus Entertainment X-oldalát, illetve megosztod és lájkolod az alábbi bejegyzést.

A részvétel határideje február 22. A feltételek között tényleg nem szerepel semmiféle vásárlási kötelezettség vagy feliratkozás (18 éves korhatár viszont igen), tehát valóban nagyvonalú ajánlatról van szó. Fontos, hogy semmi szükség nincs folyamatos retweetelésre, mert a nagy kalapba minden X-profil csak egyetlen egyszer kerül be, és mivel uniós (francia) kiadóról van szó, rád nem vonatkoznak a nyeremény átvételével kapcsolatban felmerülő költségek, pl. vámfizetés sem.

Ha további, februárban megjelenő újdonságok is érdekelnek, kopp ide:

10 februárban megjelenő játék, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki

×