A Warzone fejlesztői a Season 2 második hetében sem pihennek, ezúttal sem maradtak gyengítések és erősítések nélkül a játékosok.

2024.02.13. – Február hetedikén érkezett meg a Warzone legújabb frissítése. Ahogy azt előzetesen már sejteni lehetett az új csomag sem hagyta békén a játék akkori metáját. Januárban közel 6 frissítésen keresztül alakították a fejlesztők a fegyvereket, ám ez sem volt elég. A Season 2 érkezése további 20 AR, SMG vagy épp Sniper értékein módosított, teljesen felkavarva az eddigi kedvencek sorrendjét. Azt hihették a játékosok, hogy most néhány napnyi szünet következik, ám nem is tévedhettek volna nagyobbat. Február 13-án újabb változásokat eszközöltek a fejlesztők.

Nem sokkal 18:00 óra után a Warzone és Modern Warfare III hivatalos Twitter csatornái feléledtek. Több hibajavítást és kisebb-nagyobb változtatást is belengettek. Ezek közé sorolhatjuk a Zombie móddal kapcsolatos stabilitási problémák megoldását vagy az SR pontszámokkal kapcsolatos UI elemek finomhangolását. A hivatalos patch notes végén aztán jött a feketeleves, 4 fegyvert is érintenek az újabb változtatások.

Ezeket a Warzone fegyvereket alakították a fejlesztők

Az alábbi fegyverek esetén érdemes készülni változásokra:

  • Striker 9 – Több szinten is megszenvedte a fejlesztők munkálkodását, egyértelmű nerfről beszélhetünk
  • TAQ Evolvere – A fejlesztők csökkentették a fegyver tűzgyorsaságát, ám több tulajdonságát is felerősítették, köztük a movemenet sebességet. Ennek köszönhetően ütősebb választás lehet sokak kezében, szinte borítékolható, hogy meta fegyver lesz.
  • Longbow – A JAK Tyrant 762 Kiten alakítottak a fejlesztők, összességében profitálhat a fegyver belőle
  • WSP Stinger esetében inkább visszarúgást befolyásoló átalakításról beszélhetünk, nem egyértelmű nerfről vagy buffról

Ezek a változtatások a február 13-án megérkezett frissítést követően élesedtek is, azaz ezekkel kell kalkulálni már a meccsek során.

A BP50-nek is érdemes esélyt adni:

A Warzone legújabb AR fegyvere igazi pusztító ezekkel a kiegészítőkkel

×