A Warzone Season 2 ezúttal sem érkezett üres kézzel. Több újdonság mellett két új fegyver is debütált, melyeket már fel is oldhatnak a játékosok.

2024.02.13. – A Warzone Season 2 két új fegyvert is magával hozott az első napokban. Ezek a BP50 és a RAM-9 nevet viselik. Az előbbi egy bullpup kialakítású AR fegyver, mely 5.56 lőszerrel aprít a pályán. A bullpup olyan felépítésű fegyver, melyen a tár a hátsó pisztolymarkolat és az elsütőbillentyű mögött, a tusban helyezkedik el. A fejlesztők szerint remek tűzgyorsasággal rendelkezik, ahogy a pontossággal sem lesznek nagy problémái. Az utóbbi szintén bullpup kialakítású, ám a RAM-9 már az SMG kategóriát bővíti.

Ahogy az lenni szokott, az első napokban már találkozhattunk loadout ajánlásokkal. Szintén borítékolható volt, hogy előbb-utóbb megjelennek újabbak is. A friss fegyvereknél hatványozottan igaz, hogy a játékosok szeretnek kísérletezni. Könnyen lehet, hogy a papíron már bevált fegyverkiegészítők nem működnek olyan jól az éppen megérkezett Warzone fegyver esetében, mint a korábbi alternatívákkal. Éppen ezért a Warzone tartalomgyártók is extra időt szánnak arra, hogy minden lehetséges kombinációit kiteszteljenek. Ez alól WhosImmortal sem kivétel, aki az elmúlt napokban a BP50-et vette górcső alá.

Teljesen új ízt adnak a Warzone új AR fegyverének a kiegészítők

A BP50 titkos favorit lehet majd a szezonban. Jelenleg nem igazán találjuk meg a népszerűségi listák élén, ám ez hamarosan megváltozhat. WhosImmortal szerint tökéletes Sniper Supportot lehet varázsolni a fegyverből a megfelelő kiegészítők felszereléssel. Azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy előbb-utóbb nerf is érkezhet a BP50-hez, annyira jól viselkedik a játékosok kezében. Ráadásul remek és szórakoztatóbb alternatíva lehet a RAM-7 helyett is, amely némi gyengítést is kapott a Season 2 frissítés keretén belül. Természetesen ezúttal sem hagyta a közösséget ajánlott kiegészítők nélkül, melyek jelentősen eltérnek az első napokban látott loadoutoktól. Nézzük is:

  • Barrel: LHT-200 Barrel
  • Underbarrel: FTAC MSP-98 Handstop
  • Magazine: 45-round mags
  • Rear Grip: CCG-TAC Tape
  • Stock: Moat-40 Stock

Közben átalakul a TOP 5/10 is:

Ezek most a Warzone legjobb fegyverei a Season 2 megérkezése után

×