A Palworld fejlesztői Valentin-napi nyereményjátékot hirdettek, amin te is nyerhetsz egy 100 dollár értékű Steam utalványt.

2024.02.12. – Tudom, hogy akiket nem érdekel a Palworld, azok már baromira unják a vele kapcsolatos híreket, hogy mennyire sikeres és „hű, meg há”! Most viszont az a helyzet, hogy még akkor is esélyed van nyerni egy 100 dollár értékű Steam utalványt, ha nem töltötted le a játékot és sosem játszottál vele. Persze nagyobb az esélyed, ha van némi fogalmad a játékról. Az van, hogy Valentin-nap alkalmából a Palworld fejlesztői egy érdekes nyereményjátékot indítottak,

ahol a szerencsés nyertesek 100 dollárt kapnak Steam ajándékkártya formájában.

Hogyan nyerhetek?

Ha még nem hallottál róla, idén januárban early access formában megjelent a Palworld, ami nagyon gyorsan hatalmas siker lett. Az online hírek mindenhol arról szóltak, hogy ez az a játék, amiben olyanok a szörnyek, mint a Pokémonok, el lehet őket kapni, és tudnak fegyverrel lövöldözni. Naná, hogy mindenki kíváncsi volt rá. Aztán kiderült, hogy a játék amúgy nem is olyan rossz, a fejlesztők pedig most igyekeznek megajándékozni a rajongókat. A szerelmesek napja alkalmából két esélyt is kínálnak a Palworld rajongóinak, hogy behúzzanak egy 100 dollár (nagyjából 35 ezer forint) értékű Steam utalványt, amit egy jó kis AAA-s játékra is fel lehet használni. Összesen 4 ilyen utalványt osztanak ki, aminek a megnyerésére akkor is esélyes vagy, ha nincs letöltve a játék.

Esély 1

Az első lehetőség nagyon egyszerű. A szabályok szerint nincs más dolgunk, mint a nyereményjáték Twitter bejegyzését lájkolni, reposztolni és követni. Igen, Twitter fiók kell hozzá.  Az esélyek itt azzal növelhetők, ha kommentben megosztjuk, hogy melyik a kedvenc Pal-unk (szörnyünk) a játékban. Itt fontos, hogy a posztból a #PalGiveaway nem maradhat ki.

Esély 2

A második lehetőség az, hogy a rajongók beküldenek bármilyen saját művet (képet, rajzot stb.), aminek a témája a Palworld. Itt a #PalworldArt és a #PalGiveaway hashtageket kell a posztba írni.

Mindkét módszer esetében két nyertest sorsolnak ki, vagyis négy utalvány talál gazdára. A nyereményjáték február 16-án, hajnali 3:00-kor ér véget. Szóval van még idő, tessék lecsapni a lehetőségre. Abból a 100 dollárból jó kis játékokat lehet megvenni. Úgy tűnik, a Palworld fejlesztői az „addig üssük a vasat, amíg meleg” mentalitást választották, hiszen keményen dolgoznak a frissítéseken és a játék bővítésén.

Ezt láttad már?

Beleszédülsz, annyi Disney-film jön – ekkor és ezek a mozik jelennek meg

×