A multiplayer játékokban a hangok extra információval szolgálnak. Ez alól a Warzone sem kivétel, a fejlesztők tovább csiszolják az effekteket.

2024.02.11. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése február hetedikén startolt el. Egy nagyobb volumenű csomagról beszélhetünk, hiszen a Season 2 újdonságait hozta el az update. Új pályák érkeztek mindkét módba, ahogy bizony a friss fegyverekről és a kisebb-nagyobb hibajavításokról sem kellett lemondani. A Warzone rajongók talán most egy fokkal jobban örülhetnek, ám a Season 1 Reloadedből például a MW III profitált többet. Ráadásul immáron rangsorolt, kompetitív mérkőzéseken is összecsaphatnak az ingyenes mód felhasználói.

A Warzone Ranked módjában, csakúgy, mint a rendes játékmódokban kiemelt szerepet kaphatnak a hangok, hanghatások. Nem titok, hogy a Call of Duty szériában mindig nehezen találták meg a fejlesztők az egyensúlyt. Néha túl hangosra sikerült egy-egy zaj, néha pedig az ellenfelek lépteit nem lehetett hallani. Szerencsére ezeken folyamatosan finomítanak egy-egy frissítés keretein belül, ám még így is hosszú hónapokba telhet, mire elérik a „tökéletes” állapotot. Ennek egy újabb állomását köszönhettük a nemrégiben publikált Warzone frissítésekben. Nézzük is, hogy mi változott!

Több szinten is javult a Warzone hangja

A fejlesztők korábban a lépéshangokat és a zajokat vették górcső alá, ezúttal azonban más szinten finomítottak a hangokon. Az alábbi változásokkal találkozhatnak a felhasználók a Season 2 élesedése óta:

  • Ascender tárgy
    • Mostantól távolabbról is lehet majd hallani, illetve hangosabb lett az effektje is.
  • Ejtőernyő
    • Mostantól távolabbról is lehet majd hallani, illetve hangosabb lett az effektje is.
    • A játékból kikerültek az olyan környezeti zajok, melyeket a felhasználók összetéveszthettek az ejtőernyőkkel.
    • Mostantól kevésbé fedi el egymást az ellenfél ejtőernyőjének hangja és a lövések zaja.
  • Enemy Redeploy Drone
    • A játékosok mostantól helyesen fogják hallani azokat a hangeffekteket, bemondásokat, amikor az ellenfelek Redeploy Drone segítségével szállnak le a közelükben. Idáig ez sem feltétlenül volt igaz.

Fontos kiemelni, hogy a fejlesztők is jól tudják, hogy messze nincs még vége a munkának. Az elkövetkezendő hetekben, szezonokban is folyamatosan igyekeznek javítani a hangokkal kapcsolatos hibajelenségeket. Reméljük kitart a lendület. Azért skinekben sincs hiány:

Sok ingyenes Call of Duty skinnel készültek a fejlesztők, de nem árt sietni

×