A Spider-Man 2 rajongók jól teszik, ha újra előveszik a játékot márciusban, ugyanis érdemes lesz végigtolni még egyszer a sztorit.

2024.02.08. – Akár végigjátszottad már a Marvel’s Spider-Man 2-t PlayStation 5 konzolodon, akár nem, érdemes lesz idén márciusban letölteni hozzá a frissítést. Az Insomniac Games ugyanis nemrég megerősítette, hogy játék március 7-én, csütörtökön nagy frissítést kap, egy régóta várt funkcióval. A Spider-Man 2 tavaly nagy hype közepette jelent meg, sokan vitatkoztak azon, hogy jobb vagy rosszabb lett, mint az elődje. Bár egyes rajongók szomorúak voltak egy-egy funkció hiánya miatt, ezeket a fejlesztők igyekeznek pótolni.

Sajnos a Spider-Man 2 New Game+ nélkül jelent meg, vagyis aki újra akarta játszani a történetet, mindent nulláról kellett kezdenie. Az Insomniac persze korábban is mondta már, hogy a New Game+ valamikor megjelenik, de most itt a hivatalos dátum is.

Jön a New Game+ a Spider-Man 2-be.

Ami azt illeti, nem az New Game+ lesz az egyetlen újdonság március 7-én. A fejlesztők új ruhákat tesznek elérhetővé a Pókemberek számára, de hogy milyen újdonságokat kapunk még, azt csak később osztják meg velünk.

Bár sokan várták már talán ezt a funkciót, valljuk be őszintén: inkább valamilyen történetet kiegészítő DLC-t szeretnénk igazán. Egyelőre sajnos azonban ezzel kapcsolatban nem jelentettek be semmit. A korábbi szivárgások azt sugallták, hogy valamilyen Lady Beetle DLC készülhet. Nem lenne rossz!

Ezt láttad már?

7 tökéletes Valentin-napi kütyü, amivel elcsábíthatod a gamer párodat

×