A népszerű Warzone tartalomgyártó szerint egy új bug a játékban elképesztő hatótávot és TTK-t kínál az egyik shotgun fegyvernek.

2024.02.07. – A Call of Duty Warzone világa sajnos nem mentes a hibáktól, és sajnos néha előfordul, hogy ez egy-egy fegyver és azok kiegészítőinek esetében is tetten érhető. Persze nincs arra bizonyíték, hogy a most következő loadout hatékonysága egy játékbeli bug eredménye, de egy ismert tartalomgyártó legalább is ezt állítja. Miközben amúgy jelenleg a közelharcot az SMG-k uralják (HRM-9, Striker 9), létezik egy olyan auto-shotgun, ami most bizonyos kiegészítőkkel igen erős TTK-t nyújt, nagy hatótávra. Ez jó lehetőség lehet azoknak, akik sajnálják, hogy a Season 1 Reloaded során olyan csúnya nerfeket kaptak a shotik.

Az ismert tartalomgyártó, Metaphor azt állítja, hogy egy játékbeli hiba miatt egy shotgunnak biztos ott van a helye a metában. Bemutatott egy Riveter Shotgun loadoutot, nagyon kemény hatótávval és hihetetlenül gyors TTK-val. Csak ámulunk a videó láttán.

Riveter Shotgun loadout

A Youtuber szerint amennyiben a fegyverre felkerül a Canted VIBRO-DOT 7 és a Tac-Stance, a Riverter lövedékei átalakulnak: őrült hatótávolságot és szupergyors TTK-t ad a fegyvernek.

Mi kell rá?

  • Barrel: SA Draven-20 Long Barrel
  • Muzzle: XTEN Full Choke
  • Underbarrel: SL Skeletal Vertical Grip
  • Lőszer: .410 Gauge Incendiary
  • Laser: Canted VIBRO-DOT 7

Persze egyáltalán nem biztos, hogy a hihetetlen változás egy hiba eredménye, de nagyon furcsa, hogy ennyire hatékony lesz a fegyver a két kiegészítőtől. A Canted VIBRO-DOT 7 alapból valójában inkább a célzásbak kéne előnyt nyújtson, nem a hatótávban. Az XTEN Full Choke és az SA Draven-20 Long Barrel szintén a hatótávban segít, a .410-es lőszer pedig némi extra égési sérülést ad, hogy még gyorsabban kiiktassa az ellenfelet. Metaphor szerint aki korábban azt gondolta, hogy a Riverter rossz fegyver, próbálja ki így. Szóval, ha egy új közelharci fegyvert keresel, mindenképpen adj neki egy lehetőséget!

Ezt láttad már?

KVÍZ: Nem lesz könnyű kitalálni, hogy Pokémon vagy gyógyszer

×