Ha még nem játszottál 2023 egyik legjobb játékával, akkor most 40 százalékos kedvezménnyel húzhatod be PC-re a Hogwarts Legacy-t.

2024.02.05. – Nagyon, nagyon meglepődtem, hogy milyen jó szórakozás volt számomra tavaly két ünnep között a Hogwarts Legacy kimaxolása. Nem csak amiatt, hogy beléptem a Harry Potter filmek világába, de igazából – bizonyos mértékig persze – változatos kihívásokra bukkantam. Különösen az lepett meg, hogy volt egy olyan küldetés, ami egyfajta horrorvilágba repített el, nagyon hosszú volt és lenyűgözött, hogy mi minden van ebben a játékban. Ráadásul ez a PS-exkluzív küldetés hamarosan más PC-re is megérkezik. Szóval, aki még nem játszott a játékkal, nincs PlayStation otthon, de van PC, az most jól teszi, ha elgondolkozik az alábbi ajánlaton.

A Hogwarts Legacy most néhány napig 40 százalék kedvezménnyel húzható be a Steamen.

Mennyi az annyi?

Jogos kérdés, hogy most akkor mennyiért lehet megvenni a játékot? A helyzet az, hogy a Steamen most két csomag is 40 százalékos árengedményt kapott. Az alapjáték most 59,99 euró helyett 35,99 euró, ami olyan 15 ezer forint (egy komolyabb Zara pulcsi ára). A Digital Deluxe Edition pedig, ami 3 extra kiegészítőt tartalmaz, 69.99 euró helyett most 41,99 euróba kerül, ami így nagyjából 16100 forint. Oké, a játék nem lett egy pár ezer forintos tétel, de azért kijelenthetjük, hogy nagyon erős címről van szó, mindent kimaxolva akár 60 óra szórakozással. A játék nem mellesleg nagyon jó értékelést kapott a játékosoktól, szóval ha engem kérdeztek, megéri a pénzét! Ne felejtsétek el, hogy az akciós ajánlat viszont csak 2024. február 11-ig él, addig van idő élni a lehetőséggel.

 

Ahogy említettem, a dolog azért is jó ajánlat, mert nemrég bejelentették, hogy a fent említett PlayStation exkluzív küldetés, a Haunted Hogsmede hamarosan PC-n is elérhető lesz, már február 10-től. A fejlesztők ígérete szerint pedig a nyáron még több tartalmat és frissítést kapunk hozzá, bár azt nem részletezték, hogy mit. Ha engem kérdezel, a játék kiváló szórakozás minden korosztály számára, akár szeretik a Harry Pottert, akár nem. Mindenki varázsló akar lenni!

Az ajánlatot erre találod! Jó szórakozást!

Ez is érdekes:

3 kiváló program, amikkel tesztelheted videokártyád teljesítményét és hőmérsékletét

×