A Fortnite gőzerővel tör előre, hogy a világ legkomplettebb multiverzumává váljon. A Tini Nindzsa Teknőcök után máris körvonalazódik a következő kollab.

2024.02.05. – Az Epic Games folytatja azt, amit évekkel ezelőtt a Fortnite világán belül elkezdett. Létrehozzák a tökéletes multiverzumot. Egy olyan teret, ahol mindenki megtalálja magának kedvenc karakterét. Sőt, már azt sem lehet mondani, hogy a játék csak egy lövölde! Hiszen ritmus játékmód, túlélő lehetőség, de még versenyzős módozat is játszható már benne. Ha pedig úgy döntünk, hogy belevágunk, gyakorlatilag bárki bőrébe belebújhatunk már. A legtöbb komolyabb DC, illetve Marvel szuperhős már bekerült a Fortnite-ba, de a Stranger Things szereplőivel, Luke Skywalkerrel, Darth Waderrel, de akár Peter Griffinnel is harcba szállhatunk már. Legutóbb például a Tini Nindzsa Teknőcök kaptak saját skint a játékban, sőt még egy saját eseményük is lesz hamarosan. De persze nem csupán a filmek világa találkozik a játékban, Lara Croft, Kratos, valamint Master Chief is felbukkant már Outfit formájában.

A bővülés pedig nem áll le, a Teknőcök csapata után ismét egy retro banda bukkan majd fel, aminek a ’90-es évek gyermekei biztosan nagyon fognak örülni.

Érdemes követni az Xbox Podcastot

Nem tudom, ti mennyire vagytok oda korunk egy legdivatosabb médiumáért, a podcastért. Lassan már minden témának van beszélgetős műsora, így természetesen a nagyobb konzolcsoportoknak is. Az XboxEra Podcast, ahogy a címe is sejteti, a Microsoft platformjával foglalkozik leginkább. Bennfentes információk, érdekes hírek, minden, ami megmozgatja a rajongótábort. Most az a Nick Baker volt a műsor vendége, aki korábban már több Fortnite kollaborációról is lerántotta a leplet. Akik tudták, hogy munkássága sokszor találkozik a leakekkel, nem akarta kihagyni ezt az epizódot. S akik így tettek, jól is jártak.

fortnite

Baker a műsorban arról beszélt, hogy az Epic Games szeret „érdekesen” bánni a Fortnite idővonalával. Ezt arra értette, hogy információi szerint a Tini Nindzsa Teknőcök után nem sokkal egy újabb ikonikus „hőscsapat”, a Power Rangers kerülhet a játékba. Még nem tudja, hogy a fejlesztők pontosan hogyan szeretnék implementálni a színes harcosokat a játékba, de úgy fest, hogy erre már nem kell majd sokat várnunk.

Ha tényleg így lesz, akkor lehet készíteni a pénztárcát a rajongóknak, ugyanis biztosan lehet majd vásárolni Mighty Morphin Power Rangers skincsomagot a játékban. De ha nem kell az összes hős, biztos lesz lehetőség külön beszerezni a Piros, Zöld, Sárga, Kék, Pink, vagy éppen Fekete Rangert.

Ezt olvastad már?

Megjelent egy remek Csillagkapu-játék a Steamen, amit ingyen kipróbálhatsz

×