Február 7-én elstartol a Warzone Season 2. A meta fegyverek nagy eséllyel ezúttal sem ússzák meg a nerfet, buffot, így érdemes alternatívákat keresni.

2024.02.05. – A Warzone metája folyamatosan alakul. Az elmúlt hetek során, a fejlesztők rengeteg alkalommal hozzányúltak a játék felhozatalához. Sokan úgy gondolták, hogy a Warzone Ranked módjának előkészületei ezek. Azóta kiderült, hogy nem tévedtek, hiszen február 7-én elstartol az immár Resurgence alapokra épülő, rangsorolt mód. Különösen fontos az ilyen, extra téttel járó módoknál lehet érdekes, hogy milyen fegyverekhez nyúlnak a játékosok. Egy-egy értéken is múlhat az aktuális tűzpárbaj kimenetele, mely értékes pontokról dönthet.

Éppen ezért érdemes kiemelten figyelni a Warzone szakértőinek munkáját. A Modern Warfare III integráció óta a játék felületén is leolvashatjuk a statisztikákat, ám ez sok esetben kevés lehet. Előfordulhat, hogy egy választás papíron jól mutat, aztán a csatatéren csődöt mond. Természetesen ennek fordítottja is előfordulhat, sokszor meglepetést tud okozni egy-egy lesajnált fegyver megfelelő kiegészítőkkel karöltve. Remek kérdés volt a januári változtatások után, hogy az SMG kategóriában mely fegyverek felé érdemes mozdulni. Ezek a javaslatok már a Season 2 első napjaira is érvényesek lehetnek, az elmúlt hónapokban mindig bejött a papírforma.

Ez a Warzone SMG lehet a Season 2 egyik legnagyobb nyertese

A Striker 9 egykor nagyobb népszerűségnek örvendett, ám jelenleg mindössze 0.52%-os pickrate %-kal rendelkezik. Ez nagy hiba, hiszen WhosImmortal elmondása szerint a fegyver elképesztően jó közelharcokban, de a közepes távolságokon esetén sem elhanyagolható tényező. Természetesen eddig valóban nem volt a legjobb választás, ám az átrendeződést követően máris jobb színben tűnhet fel. A megfelelő kiegészítők kiválasztása azonban továbbra sem elhanyagolható tényező, szerencsére ebben is segít a Warzone szakértő. Az alábbi attachmentekkel érdemes felszerelni az SMG-t:

  • Barrel: Striker Recon Long Barrel
  • Muzzle: JAK BFB
  • Ammunition: 50 Round Drum
  • Stock: No Stock Mod
  • Optic: NYDAR Model 202

Nagy eséllyel ezúttal sem érkezik nerfek és buffok nélkül a Season 2-es frissítés, ám ez a meta fegyvereket érintheti majd inkább. Éppen ezért lehet majd a Season 2 első napjaiban különösen veszélyes a Striker 9, hiszen a statisztikái nagy eséllyel megmaradnak.

Új fegyverek is érkeznek majd:

Ideje megismerkedni közelebbről is a Warzone Season 2 új fegyvereivel

 

×