A Warzone Season 1 Reloaded első hete nem tartogatott nagy izgalmakat, a közösség kíváncsian várta, hogy mit hoz az új Playlist update.

2024.01.25. – December hatodikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III első, közös szezonja. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, átalakult mozgás, megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Warzone rajongók pedig mindezt egy új helyszínen, Urzikstan térképén tehetik majd meg. Remek kérdés volt akkoriban, hogy milyen játékmódokra számíthatnak az első napokban, hetekben a játékosok. Azóta tudjuk, hogy hatalmas meglepetésekkel nem készültek a fejlesztők. Mostanra pedig már elérkeztünk a szezon közepéhez, január 17-én elstartolt a Season 1 Reloaded is.

Az ünnepi időszak adta magát, hiszen a fejlesztők több, remek móddal is készültek akár a Warzone, akár a Modern Warfare III játékokban. Vondel és Ashika is aktív szerepet tölt be mostanában, ám a 2024-es év kifejezetten izgalmas lehet. A korábbi, fejlesztői információk alapján Fortune’s Keep és Rebirth Island is visszatér majd a battle royale játékmódba, tovább fokozva az izgalmakat. A pletykák Season 2 és Season 4 debütálásokról szólnak, ám ezzel kapcsolatos fejlesztői információ ez idáig nem érkezett.

Ezekre a Warzone játékmódokra érdemes készülni a Season 1 Reloaded második hetében

A fejlesztők egy in-game frissítés keretein belül leplezték, hogy a második héten mire számíthatnak majd a játékosok. A fenti módokkal kell beérni az elkövetkezendő 7-8 napban. A többi hét felhozatala egyelőre teljesen ismeretlen, manapság nem annyira bőbeszédűek a fejlesztők.

Frissült a Playlist, több helyen is Trio-ra váltott a játék

Frissült a Playlist, több helyen is Trio-ra váltott a játék

Az alábbi módokkal érdemes tehát kalkulálni:

Battle Royale

  • Urzikstan – Solos, Duos, Trios, Quads

Resurgence

  • Urzikstan – Poi Rotation – Trios
  • Vondel & Ashika – Map Rotation – Duos
  • Vondel – Trios
  • Ashika – Quads

Plunder

  • Urzikstan – Quads

Lockdown

  • Vondel – Quads

Jól látható, hogy maga a felhozatal színes, ám váratlan módokkal nem jelentkeztek az Activision munkatársai. Könnyen lehet, hogy a szezon második fele még tartogat meglepetéseket, főleg a Covert Exfilt tartalmazó, dedikált mód lehet majd érdekes. A második Reloaded héten azonban ezekkel kell beérnie a közösségnek. Ráadásul az XP event is véget ért január 24-én, így extra pontokat sem tudnak gyűjteni a játékosok. Egy biztos, ezúttal a Modern Warfare III tulajdonosok jobban jártak.

A Warzone ütős sniper fegyverre megszenvedte a nerfet, de javíthatsz rajta

×