A január második felé egyértelműen a Warzone fegyverek kiegyensúlyozásáról szólt. Úgy tűnik, hogy a közösségkedvenc KATT-AMR sem úszta meg.

2024.01.25. – A Warzone Season 1 frissítése nem csak új tartalmat hozott el a játékba, de a fegyvereket sem hagyta békén. Sőt, január 10. és 23. között 5 olyan frissítés érkezett, mely valamilyen módon beleszólt a játék metájába. Ennyi változtatást bizony még a rutinos rókák is nehezen követnek le, a gyengébb, újabb játékosokról nem is beszélve. Az elmúlt napokban a tartalomgyártók az új SMG, AR és LMG alternatívák után kutattak, több-kevesebb sikerrel. Az oldal hasábjain megjelent több ajánlás is ezekkel kapcsolatban, ám az egyik kategóriáról szinte meg is feledkezett mindenki.

A Sniper kategória mindig népszerű az online játékokban, ez alól bizony a Call of Duty: Warzone sem kivétel. A játékosok kedvence egyértelműen a KATT-AMR volt az elmúlt időszakban, minden tulajdonságában a legjobbnak bizonyult. A fejlesztői nerfek azonban a KATT-AMR-t is érintették, papíron több gyengítést is kapott. A meta barrel kiegészítő damage range értéke is romlott, de a lövedékek sebessége sem a régi. Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen fel kellene adni a fegyver használatát.

Így változtasd meg a KATT-AMR loadoutod Warzone-ban

IceManIsaac célja nem volt más, mint a fentebb említett gyengítéseket ellensúlyozni. Sokáig kísérletezett a megfelelő kiegészítők felszerelésével, ám szerencsére célt sikerült érni, hiszen a KATT-AMR önmagában nézve még mindig kiváló Warzone fegyver. Az alábbi loadouttal érdemes próbálkozni az elmúlt időszak Warzone gyengítései után:

  • Muzzle: Sonic Suppressor XL
  • Ammunition: .50 Cal High Velocity
  • Bolt: Ephemeral Quickbolt
  • Optic: Heinricter Hybrid Scope
  • Laser: Corio LAZ-44 V3

A gyengítések ellensúlyozása mellett a fenti kiegészítőknek köszönhetően az ADS sebesség sem romlik, így igazán dinamikus tűzpárbajokban vehetnek részt a KATT-AMR Warzone fegyver rajongói. Ha imádod a kihívásokat, próbálkozz meg ezzel:

Most már Urzikstanon is szólhat a Nuke – Így robbantsd Warzone-ban

×