A Season 1 Reloaded frissítés élesítette a Champion’s Quest küldetést az új Warzone pályán is. Az alapötlet nem változott, ám pár apróság igen.

2024.01.25. – A Warzone Season 1 Reloaded frissítésese a fejlesztések és az új fegyverek mellett mással is készült a játékosok számára. A Champion’s Quest minden érában az ikonikus pályák részét képezte, így Urzikstan sem maradhatott ki a buliból. Erre azonban egészen január 17-ig kellett várnia a közösségnek. A frissítést követő első órákban ráadásul ki is kapcsolták a fejlesztők, mert több hibajelenséget is magával hozott a funkció. Szerencsére a problémát hamar elhárították, így január 18-tól teljesen szabad a pálya, hogy robbanhasson az a bizonyos atombomba. Az elmúlt évekhez képest azonban történtek változások, ahogy bizony a friss jutalmak listája sem mellett mehetünk csak úgy el. Nézzük is, hogy mivel készültek számunkra a fejlesztők.

A Warzone küldetés pontos menete

Champion's Quest - Warzone

Champion’s Quest – Warzone

Bár nagy átfedés mutatkozik a korábbi korszakok hasonló küldetéseivel, mindenképp érdemes lehet átvenni. Ahogy bizony arról sem szabad elfeledkezni, hogy folyamatosan érkeznek új játékosok is a Warzone kliensbe, akik könnyen lehet, hogy sosem hallottak még a Champion’s Questről. A feltételek ezúttal kapásból változtak, hiszen míg korábban 5 meccset kellett nyerni egyhuzamban, addig a friss küldetést azok is feloldhatják, akik 30 meccset nyertek összesen a szezonban. 

Nézzük is lépésről lépésre:

  1. Nyerj egyhuzamban 5 meccset vagy legyen legalább 30 győzelmed a szezonban
  2. Ahogy belépsz a meccsbe, a játék megmutatja neked, hogy merre is találod a Champion’s Quest contractot. Landolj oda, aktiváld be, élesedik is a 20 perces visszaszámláló.
  3. Az aktiválást követően szükséged lesz a Geiger Counterre, melyet egy jelölt loot cache-ben találsz meg. Ha sikerült megszerezni, akkor a térképen ismét egy kijelölt területtel találkozhatsz.
  4. Használnod kell a Geiger Countert, hogy megtaláld a radioaktív cache-t a kijelölt területen. Minél magasabb értéket mutat a számláló, annál közelebb jársz.
  5. Ha megtaláltad, akkor az első elemet (Beryllium – megmutatja a pozíciódat a többi játékos számára) találod a cache-ben, élesedik a következő lépcsőfok.
  6. Új helyszínt jelöl a térkép, itt némi ásásra lesz majd szükség. Ha mindent jól csináltad, akkor az értékes loot mellett extra Plutoniummal gazdagodhat a csapat.
  7. Az utolsó elem, a Tritrium megszerzéséhez le kell lőnöd egy helikoptert, mely ledob egy dobozt amiben megtalálod a harmadik összetevőt.
  8. A három elem megszerzése után a játék megmutatja, hogy mely területen kell felrobbantanod a bombát.
  9. Ha sikerült eljutnod a kijelölt helyre, majd elhelyezned a három elemet, akkor indulhat az élesítés.
  10. Ezt követően két percig meg meg kell védened a bombát. Ha sikerült a művelet, akkor egy cinematic videó kerül lejátszásra, majd véget is ér a meccs.

Ezt bizony nem olyan könnyű kivitelezni, nem véletlenül készülnek extra ajándékokkal a Warzone fejlesztői a küldetés teljesítő játékosok számára.

Jutalmak

Warzone Camo

Warzone Camo

A fejlesztők ezúttal is kellemes jutalmakkal látják el azokat a játékosokat, akik végrehajtották a fenti, könnyűnek nem nevezhető műveletet. Az alább kozmetikai tárgyakra érdemes készülni:

  • “Number 1” Emblem
  • “Fire Crew” Weapon Sticker
  • “Atomic” Weapon Charm
  • “Big Boom” Calling Card
  • “Warning: Nuke” Weapon Sticker
  • “Dangerous Material” Emblem
  • “Acerbic Roil” Weapon Camo
  • “Meltdown 240” Operator Skin

Ahogy látható, egy komplett szett kerülhet a virtuális raktárakba. A kevésbé értékes Emblem és matrica mellett bizony Weapon Camo és Operator skin is a repertoár részét képezi. Más ajándékokban sincsen hiány:

Rengeteg ingyenes, The Boys ajándékot hozott az új Call of Duty event

 

×