A The Boys kollaboráció az új érában sem marad ki, a Call of Duty fejlesztői ezúttal is egy teljes eseményt kerítettek az együttműködés közé.

2024.01.24. – A Call of Duty fejlesztői a Season 1 Reloaded frissítését a The Boys karakterei közé építették ki. Lehetett sejteni, hogy ezúttal sem maradnak ajándékok nélkül a játékosok, ám a pontos lista és a debütálás időpontja teljesen ismeretlen volt. A korábbi The Boys skinek a frissítés után elkezdtek visszaszivárogni a játék Store felületére, ahogy az A-Train és Firetracker csomagok is megérkeztek. Ennek előszelét már megérkezhették a játékosok az elmúlt heti, Supe Takedown keretein belül. Ám az még csak egy kis ízelítő volt.

A megszerezhető Call of Duty Camo

Január 17. és 24. között a játékosok a Call of Duty: Modern Warfare III és Warzone módjaiban különböző küldetések segítségével oldhatták fel a jutalmakat. Összesen hat ilyen kozmetikai tárgy képezte a repertoár részét. A szokásos Calling Card mellett Emblem, Tier Skip, Decal és Weapon Charm is a kollekciót erősítette. A második hétre azonban emeltek a téten az Activision programozói, most sem érdemes kihagyni a Call of Duty meccseket.

Ezeket a jutalmakat hozza el az új Call of Duty event


A január 24-én startolt event a Vought Week nevet viseli magán. A jutalmak listája pedig a következő:

  • Vought Themed Emblem
  • Vought Themed Weapon Decal
  • Vought Themed Charm
  • Soldier Boy Emblem
  • The Deep Octopus Charm
  • Keep America Safe Homelander Calling Card
  • Making Heroes Super Universal Camo

Az esemény éköve a fentebb is látható Making Heroes Super Universal Camo lehet majd, de a kisebb tárgyakat is fel kell majd oldani előtte. Ezúttal nincs szükség extra feladatokra, csupán játszani kell a Call of Duty: Modern Warfare III és Warzone módokkal, hogy növekedjen a begyűjtött XP-k száma. Összesen 573 500 pontot kell elérni 7 nap alatt, mely teljesen teljesíthető feladat lehet bárki számára. Az A-Train skin némi extra XP boosttal is kecsegtet, így ha megvásároltad, akkor ajánlott azzal harcolni.

Titokban erősödött az egyik Warzone SMG:

A Warzone fejlesztői titokban buffolták ezt az SMG-t – Igazán OP lett

×