A Warzone fejlesztői néhány változtatást nem említenek meg a frissítéseinek leírásában. Ezeket szokás „titkos” névvel illetni, hiszen nincs nyomuk.

2024.01.24. – Nincs könnyű dolga a Warzone játékosoknak. A fejlesztők az elmúlt időszakban legalább öt alkalommal hozzányúltak az erőviszonyokhoz. Január 10-én az MTZ Interceptor nerfelésével kezdődött a történet, majd január 17-én, 19-én, 20-án és 23-án is érkeztek változtatások. Ember legyen a talpán, aki képes ezeket a változásokat lekövetni. Egy biztos, hogy az MTZ és WSP Swarm kikerült a legjobb választások közül, így bizony közepes távolságra és közelre is új játékszereket kell keresni. Az elmúlt napokban már több javaslat is érkezett a szakértőktől, ám a január 23-án beesett nerfek, buffok ismét felzavarták az állóvizet.

Az AMR 9 már az elmúlt időszakban is a listák élén várakozott a játékosokra. Nem véletlenül, hiszen közelharcban nem sok párja volt az eddigi időszakban, miközben a kezelésére sem lehet panasz. A fejlesztők a január 23-án élesített frissítésben hozzányúltak a fegyver Conversion Kit kiegészítőjéhez. A patch notes alapján csak ennek kellett változnia, ám úgy tűnik, hogy „titokban” vagy véletlenül sikerült módosítani a fegyver több értékén is. Ennek köszönhetően még jobb választás lehet.

Tovább erősödött a Warzone legjobb SMG-je, tényleg nem érdemes mást használni

JGOD sokkal inkább hisz a statisztikákban, mint sem a megérzésekben, így ilyen szempontból is vizsgálja a fegyvereket. Több dolog is kiderült, a rögtönzött nyomozás után:

  • Az AMR9 Conversion Kit használata a nerf után nem biztos, hogy a legjobb ötlet, hiszen több szinten is visszafoghatja a fegyvert
  • A fegyver tűzgyorsasága azonban önmagában is nőtt 6%-kal, mely brutálisan lecsökkentheti a TTK értékét
  • Ennek köszönhetően nem csak közelharcban, de közepes távolságokon is hatékony lett a a fegyver

Egyedüli hátrányként a mobilitást lehet felróni a fegyvernek, de a felhasználók nagy részét ez nem zavarja. Érdemes tehát az összeállításokból, loadoutból kihagyni a Conversion Kitet és a felszabadult helyet ennek javítására használni. Az alábbi összeállítással lehet is próbálkozni:

  • Muzzle: Spiral V3.5 Flash Hider
  • Barrel: AMR9 Commando Pro
  • Optic: mk.3 Reflector
  • Stock: Dav15 Light Tactical
  • Magazine: 50-Round Mag

Jó próbálgatást! Ha a játék akadozna, akkor pedig ezzel érdemes próbálkozni:

Az új érában is akadozik, döcög a Warzone? – Így javíthatsz rajta

 

 

×