A Modern Warfare III ezúttal egyértelműen többen profitálhat a Season 1 frissítésből, mint az ingyenes, battle royale Warzone.

2024.01.16. – Január 17-én kezdetét veszi a Warzone és Modern Warfare III első közös szezonjának második felvonása. A Reloaded frissítés több újdonsággal is megajándékozza a játékosokat. Warzone részről a Weapon Case és Covert Exfil (bár ez csak később érkezik) funkciókat érdemes kiemelni. Modern Warfare III szempontból egy kicsit bővebb a lista, hiszen új pályák is színesítik a felhozatalt, de a régóta kért Ranked mód is a frissítés után debütál. Friss fegyverekben sem lesz hiány, szerencsére mindhárom mód osztozik majd ezekben.

A Modern Warfare III játékosok különösen örülhetnek, hiszen a Ranked mellett még három, friss játékmód is debütál. Ez inkább a casual játékosoknak kedvezhet, hiszen a kompetitívebb felhasználók úgyis a rangsorolt meccsekre vetik rá magukat. A Call of Duty fejlesztői egy hivatalos blogbejegyzés keretein belül világossá is tették, hogy mely az a három játékmód, amelyre érdemes lesz várni a Reloaded érkezését követően.

Ezekre a Modern Warfare III módokra érdemes majd számítani

Modern Warfare III

Modern Warfare III

  • Team Gunfight: A klasszikus Gunfight élményt élhetik át a játékosok, ám ezúttal nagyobb tér áll a rendelkezésükre. 6v6 formátumban eshetnek majd egymásnak a csapatok a klasszikus multiplayer pályákon. Ahogy a sima játékmódban, úgy itt egy véletlenszerű Loadoutot kapnak a kezükbe minden egyes körben. A gyors adaptálódás kritikus lehet a Team Gunfgiht meccseken.
  • Headquarters: Meg kell szerezni a játék által kijelölt Headquarter pontot, majd minél több ideig megtartani. A védő csapat nem rendelkezik respawnokkal, így kritikus lehet minél tovább életben maradni. A kijelölt pontok folyamatosan cserélődnek a pályákon, így érdemes figyelni, hogy hova is kell pontosan szaladni.
  • Infected: Egy játékost kijelöl a szerver, aki fertőzöttként kezdi a meccset. A játékos célja nem más, mint megfertőzni a többieket. Mindeközben a túlélők különböző taktikák és stratégiák segítségével próbálhatnak túljárni a fertőzöttek eszén.

Az alábbi játékmódokra érdemes tehát várni az elkövetkezendő időszakban. A Season 1 Reloaded frissítés január 17-én, magyar idő szerin 18:00 órakor élesedik majd a szervereken.

Nem minden újdonságnak örültek a játékosok:

Visszatáncoltak a Warzone fejlesztői – Kiakadt a közösség az új funkción

×