Január 17-én startol el a Call of Duty legújabb frissítése, a Season 1 Reloaded. A Warzone és MW III rajongók is egyaránt örülhetnek.

2024.01.14. – A játékban és fájlokban leolvasható jelek alapján borítékolható volt, hogy január 17-én érkezhet a Call of Duty legújabb frissítése. A szezonközi, nagyobb csomagokat „Reloaded” jelzővel szokta illetni a fejlesztői gárda, ezúttal sem lesz ez másképp. Január 10-én meg is érkezett a szokásos blogbejegyzés, melyben lerántották a leplet néhány érkező újdonságról. Ezek a frissítések a Warzone, multiplayer és zombi rajongóknak is kedveznek. Vannak közös tartalmak is, de játékmód-specifikus fejlesztésekre is érdemes lehet készülni.

A Modern Warfare III rajongói leginkább az új pályáknak és a Ranked játékmódnak örülhetnek majd. A Warzone fanatikusoknak sem kell csüggedniük, hiszen több érdekes újítás is érkezik. Kiemelhető a Covert Exfil funkció, mely gyakorlatilag egy új nyerési módot ad a játékosok kezébe, dedikált statisztikákkal. Ezen kívül szintén érdekes adalék lehet az éjszakai Gulag, illetve a Weapon Case megérkezése is. Az új fegyvereket azonban mindhárom módban használhatják majd a játékosok, ezeket is bemutatták a fejlesztők.

Ez a két Call of Duty fegyver érkezik január 17-én

Azt már a szezon kezdetekor lehetett tudni, hogy a fejlesztők a Reloaded frissítéssel két új fegyvert is elhoznak majd a játékba. Remek kérdés volt azonban, hogy milyen tulajdonságokkal ruházzák fel ezeket a programozók, hiszen egy adott kategórián belül is hatalmas ugrások lehetnek. Nézzük is, hogy mit érdemes tudni a két újoncról!

HRM-9 (SMG)

Új Call of Duty fegyver

Az SMG kategóriában nehéz meglepetést okozni, a HRM-9-nek sem ez a célja. Egy klasszikus daragépről beszélhetünk, mely 9mm-es lőszerrel operál. A fejlesztők szerint remek tűzgyorsasággal és kezelhetőséggel érkezik, az agresszív játékosok nagy kedvence lehet majd. Armory Unlock küldetések segítségével oldhatjuk majd fel a játékosok.

TAQ Evolvere (LMG)

Új Call of Duty fegyver

A TAQ Evolvere az LMG kategóriát bővíti. Igazán sokarcú fegyverről beszélhetünk, 7.62 és 5.56 lőszerekkel is elboldogul majd. A fejlesztők állítása szerint is minden játékstílust lefedhet a megfelelő kiegészítőkkel felvértezve, érdemes lesz  figyelgetni a szakértők ajánlásait. A fegyvert heti küldetés segítségével oldhatják majd fel a játékosok. A Reloaded frissítés január 17-én, magyar idő szerint 18:00 óra környékén élesedik.

Sok ajándékkal készül a Call of Duty rajongóknak a CDL – Így szerezd meg

×