A Call of Duty fejlesztői január 10-én ismertették a Warzone várható újdonságait. A Reloaded frissítés január 17-én érkezik a szerverekre.

2024.01.10. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III rajongók szem előtt egyetlen dátum lebeg manapság. Ez pedig nem más, mint január tizenhetedike. Ekkor debütál a Season 1 Reloaded frissítés, ezt január 10-én, a kora esti órákban meg is erősítették a Call of Duty fejlesztői egy blogbejegyzés formájában. Több izgalmas újdonságot is várhatnak a Warzone rajongók, a programozók az alábbiakat emelték ki:

  • A Champion’s Quest immáron Urzikstan pályájára megérkezik, mellyel robbanhat az a bizonyos atombomba a friss helyszínen is. Külön kiemelendő, hogy több szinten is átalakul a kihívás. Egyrészt az öt egymás utáni győzelem mellett az egy szezonban elért 30 győzelem is aktiválja a Questet, másrészt rabolható is lesz majd a Contract maga.
  • A Gulag Night Vision eseménye is elstartol. A Gulagban besötétedik, ám a játékosok kapnak éjjellátó szemüvegeket. Ezek segítségével teljesen új ízt kaphatnak az 1v1 harcok.
  • A Weapon Case immáron a Warzone-ba is megérkezik. Remek jutalmakkal kecsegtet a DMZ-ből már ismerős ládikó, mely szintén hozzájárul a meccsek extra izgalmához.

Új módon is lehet majd Warzone meccseket nyerni

A negyedik újdonságnak azonban érdemes lehet egy külön bekezdést szentelni. Régóta pletykálták, hogy a DMZ-hez hasonló Exfil lehetőség előbb-utóbb megérkezik a Warzone-ba is, ám sokan szkeptikusak voltak ezzel kapcsolatban. A fejlesztők azonban nem igazán fogták vissza magukat a Covert Exfil kapcsán.

A játékosok gyakorlatilag egy új győzelmi lehetőséget kapnak a kezükbe. A tényleges utolsó körök helyett jóval korábban is elhagyhatják majd a pályát. Összesen öt ilyen Exfil lehetőség áll a játékosok rendelkezésére a meccseken, a Buy Stationök segítségével lehet megvásárolni. A Gulag lezárását követően már érkezik is a helikopter a játékosokért. Dedikált ranglistával is készülnek majd a fejlesztők, ám a szöveg alapján úgy tűnhetett, hogy teljes értékű győzelemnek számít majd az Exfil is. A frissítés január 17-én debütál, várhatóan magyar idő szerint 18-19 óra környékén. 


Update 2024.01.10. 23:15 – A fejlesztők tisztázták a felhasználók kérdéseit a blogbejegyzést követően. A Champion’s Quest győzelmekhez nem íródik hozzá győzelemként az Exfil, ahogy a statisztikákban sem. Sokkal inkább a Weapon Case kihozatalában lehet majd segítség.

Forrás: COD BLOG

Valami nem stimmel a Warzone melee tárgyakkal – Reagáltak a fejlesztők

×