A Warzone rajongók az elmúlt időszakban észrevették, hogy a melee fegyverek kicsit túl erősek lettek. Úgy tűnik, hogy nem volt alaptalan.

2024.01.10. – Lassan elérkezünk a Warzone és Modern Warfare III első közös szezonjának feléhez. A Season 1 Reloaded nevet viselő frissítést január 17-re várhatják majd a játékosok az in-game nyomok alapján. Nagy eséllyel a frissítés előtt néhány nappal megérkezik a konkrét tervezet is, melynek köszönhetően már előre meg lehet ismerni a csomag újdonságait. Néhány dolgot azonban már most biztosra lehet venni. Érkeznek új Modern Warfare III pályák, mindhárom mód kap új fegyvereket, illetve a hibajavítások terén is lesz mit behoznia a fejlesztői gárdába.

Január 11-re ígértek nerfeket, buffokat a fejlesztők, nagy eséllyel ez sem marad el. A korábbi tapasztalatok alapján azonban érdemes lehet készülni arra, hogy a Reloaded sem érkezik üres kézzel. Továbbra lehetnek majd olyan fegyverek, melyek túl erősnek bizonyulnak, ahogy egyre több rejtett tulajdonsággal rendelkező kiegészítő bukkan fel a loadoutokban. A játékosok az elmúlt hetekben azonban észrevették, hogy a melee fegyverekkel nem stimmel valami. A melee támadásba lendülő ellenfelek irreálisan gyorsan végeztek áldozataikkal, miközben az alap sebzés ezt nem indokolta volna.

A Warzone fejlesztői reagáltak a problémára

Az ilyen jellegű problémáknál sosem egyszerű eldönteni, hogy hibáról vagy épp tudatos döntésről beszélhetünk. Az mindenképpen jelzés értékű lehetett, hogy rengeteg játékos panaszkodott erről január első felében, ám a Raven Software csak január 9-én reagált a problémára. Ekkor azonban egy meglehetősen egyértelmű Twitter üzenetet publikáltak.

A fejlesztők megerősítették, hogy egyértelmű hibáról beszélhetünk. Néhány melee fegyver valóban (sokkal) többet sebez, mint kellene, ezért találkozhatunk a fentihez hasonló videókkal, jelenetekkel szerte az interneten. A vizsgálatot megkezdték, remélhetőleg még a Season 1 Reloaded frissítés előtt megérkezhet a hiba különálló javítása.

Ezekre a Call of Duty fegyverekre érdemes várni a közeljövőben

×