Az adatbányászok az elmúlt napokban sem pihentek, egyre több, jövőben érkező Call of Duty: MW III és Warzone fegyver kerül napvilágra.

2024.01.09. – Január 17-én megérkezik a Warzone és a Modern Warfare III Reloaded frissítése. Ahogy az lenni szokott, a szezonközi frissítés sem érkezik üres kézzel. A TAQ Evolvere és HRM-9 fegyverek ekkor debütálnak, melyet mindhárom mód rajongói élvezhetnek majd. Jelen pillanatban 39 Modern Warfare III fegyver színesíti a Call of Duty felhozatalát, a Modern Warfare II fegyverekről nem is beszélve. A fejlesztők egyértelműen az újdonságok felé terelik a játékosokat a küldetések és a gyengítések segítségével, ám a MW II ikonikus fegyverei közül több is használható maradt.

Remek kérdés volt tehát, hogy milyen felhozatalra lehet készülni a második, netán harmadik szezonban. Azt már nemrégiben megtudhattuk, hogy a Season 2-re nagy eséllyel hatással lehet a The Walking Dead kollaboráció. Az adatbányászok úgy gondolják, hogy egy klasszikus értelemben vett íjjal és egy karddal bővülhet majd a játék. A Crossbow mellett gyakorlatilag nincs más íj, legutóbb a Black Ops Cold War egyik Killstreakje adott ilyet a játékosok kezébe. Melee fegyverből több van már, ám egy új kard mindig izgalmas lehet.

További fegyvereket is tartogatnak a Call of Duty fájljai

Az adatbányászok azonban az elmúlt napokban sem pihentek, az alábbi fegyverekre érdemes még készülni a két fenti újonc mellett:

  • F2000 (ANVL-B)
  • ARX160
  • BAL-27
  • ASM1
  • MORS
ASM1 - A Call of Duty: Advanced Warfare fegyvere

ASM1 – A Call of Duty: Advanced Warfare fegyvere

Ezeket a fegyvereket már korábbi játékokban is megtalálhattuk, ám az ASM1 és MORS párosát legutóbb az Advanced Warfare címben köszönhették a játékosok. Ez bizony azt is előre vetíti, hogy a visszafogottabb második szezon után könnyen lehet, hogy hamar futurisztikusabb környezetbe találhatják magukat a játékosok Season 3-ban. A fegyverek pontos megjelenési időpontja továbbra is ismeretlen. Egy biztos, hogy a Season 1 már csak a TAQ Evolvere és HRM-9 fegyvereket tartogatja.

Hiányzik a Kar98k Warzone-ból? – Ez hasonlít rá a legjobban

×