A Warzone programozói január 10-én leplezték le a Season 1 Reloaded újdonságait. Úgy tűnik, hogy az egyik fejlesztést máris elnapolták.

2024.01.15. – Január 17-re várhatjuk a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítését. A csomag nemes egyszerűséggel a Season 1 Reloaded nevet viseli magán, hiszen a szezonközi fejlesztéseket tartalmazza. A fejlesztők január 10-én több újdonságról is lerántották a leplet egy hivatalos bejegyzés keretein belül. Ennek köszönhetően ismerhettük meg a Warzone újdonságait, ahogy a közös fegyverek kiléte sem titok már egy ideje. A belengetett változások közül a legtöbben a Covert Exfilt emelték ki, ám nem feltétlenül pozitív értelemben.

A játékosok gyakorlatilag egy új győzelmi lehetőséget kapnak a kezükbe január 17-től. A tényleges utolsó körök helyett jóval korábban is elhagyhatják majd a pályát. Összesen öt ilyen Exfil lehetőség áll a játékosok rendelkezésére a meccseken, a Buy Stationök segítségével lehet megvásárolni. A Gulag lezárását követően már érkezik is a helikopter a játékosokért. A fejlesztők már aznap próbálták csitítani a közösséget, hogy nem is számít klasszikus győzelemnek az új funkció. Úgy tűnik azonban, hogy ez sem volt elég, radikálisabb lépéssel reagáltak a közösség haragjára.

Dedikált Warzone módban lesz csak elérhető a Covert Exfil

A fejlesztők eredetileg az alap játékmódokban szerették volna hasznosítani a Covert Exfilt. Az elmúlt napok történései alapján azonban úgy döntöttek, hogy első körben egy dedikált módban próbáltatják ki az újdonságokat. Ez bizony azt jelenti, hogy a frissítés után nem is lesz elérhető egyszerre az újdonság, hisz nagy eséllyel az a mód még nem is készült el. Értékelendő, hogy a fejlesztők még a kiadás előtt reagáltak a problémára, a dedikált játékmód keretein belül pedig a játékosok is megbarátkozhatnak a funkcióval. A Season 1 Reloaded frissítés január 17-én, magyar idő szerint 18:00 órakor élesedik.

Két új Call of Duty fegyver is érkezik hamarosan – Erre érdemes számítani

×