Az együttes videójában Nessaj előbb a Welhello tagjaival GTA-zik, aztán a nagy összecsapás is sikerül, Doom és Mortal Kombat stílusban.

Gábor János

2024.01.22. – Nem tudni, hogy egyszeri poénnak készült, vagy valamilyen nagyobb együttműködés nyitánya, de Nessaj és a Wellhello összehozott egy jópofa videót*, amiben

az együttest beszippantják olyan klasszis videojátékok, mint a GTA, a Prince of Persia, a Super Mario, a Tetris, a Doom vagy a Mortal Kombat.

A YouTuber röhögve játszik klasszis videojátékokban a Wellhello tagjaival, az együttes legutóbb megosztott videójában. A Facebookon közzétett, „Melyik játékot vinnéd végig a Wellhello-val?” című rövidfilm talán a 10 éves jubileumi arénakoncertet megelőző kampány része. Akárhogy is: mókás viszontlátni a kedvelt arcokat egy gaming témájú videóban, amiben az ismert játékok pillanatait narrálják Wellhello dalszöveg-részletekkel.

Nessaj egy karosszékből irányítja az együttest egy PS1 kontrollerrel, és olyan, mintha egy régi videojáték bolt raktárában ütné agyon az időt – a játékok világába beszippantott Fluor Tomi és Diaz karakterét irányítva. A srácok először GTA stílusban ellopnak egy pickupot, aztán némi száguldozás után a régi Prince of Persia katakombáiba merülnek alá, ahol Tomit – néhány itóka után – már Diaznak kell tovább vonszolni, hogy a Super Marioból némi gombát is újítsanak, amitől azt flashelik, hogy építőelemek a Tetrisben. A gyönyörűen áthallásos sztori folytatásában Doomos rohanás jön a Budapest Parkig, hogy a színfalak mögött Mortal Kombat stílusú csatában legyőzzék az óriási gorilla méretűre nőtt bosst, aki nem más, mint Nessaj. Jópofa móka, ne hagyd ki:

*FRISSÍTÉS 18:21 – Nessaj kérdésünkre elárulta: ez valójában egy jóval korábban felvett és készített közös videó, így nincs köze új együttműködéshez. A Wellhello nyilván nosztalgiából tette ki a Facebookra, amit ezúton is köszönünk szépen és értékelünk!

És Nessaj NBER üdítőjét megkóstoltad már?

Nessaj is egy NBER, szóval kiadott egy bodzás limonádét

×