Számítani lehetett arra, hogy a Reloaded frissítés is tartogat Warzone fegyver gyengítéseket és erősítéseket. Nem is kellett csalódnunk.

2024.01.17. – A Warzone játékosok lassan másfél hónapja élvezhetik már a Season 1 újdonságait, így időszerű volt a Reloaded frissítés megérkezése. A rajt a korábbi éraváltáshoz képest egy fokkal simábbra sikerült, a Warzone 2.0 és a Season 4 sokkal-sokkal több problémát hozott magával. A fejlesztők azonban nem pihentek, az elmúlt hetek folyamán folyamatosan gyűjtötték a felhasználói statisztikákat. Az ünnepek előtt néhány fegyvert és kiegészítőt gyengítettek, tiltottak is a játékból, hogy minél kiegyensúlyozottabb lehessen a karácsony időszak. A munka azonban nem áll meg, ennek első jeleit már a január 11-én megérkezett frissítésen is észrevehettük.

Azt már január első napjaira is lehetett látni, hogy bizony még továbbra is vannak túl erősnek bizonyuló fegyverek. A legtöbb felhasználó az MTZ Interceptort emelte ki, olyannyira, hogy a fejlesztők egy dedikált Twitter üzenetet is szenteltek ennek. Azt ígérték január harmadikán, hogy a rákövetkező hét közepén, azaz január 11-én megérkezik a régóta kért nerf. Ezt meg is kapta a játék, a közösség szerint nem elegendőek ezek a változások. Sejthető volt, hogy a Reloaded továbbiakat is magával hoz, így mindenki tűkön ülve várta a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítését. Január 17-én, az esti órákban el is startolt a frissítés, a fejlesztők pedig publikálták is a friss gyengítések és erősítések listáját.

Ezeket a nerfeket és buffokat hozta a Warzone legújabb frissítése


A fejlesztők több fegyvert is gyengítettek, a legtöbb esetben a sebzésszorzókat és a maximális sebzés értékét módosították. A teljes lista a következő:

  • Pulemyot – NERF – A fegyver minimum és maximum sebzéseit csökkentették a fejlesztők
  • TAQ EradicatorNERF –  A fegyver minimum és maximum sebzéseit csökkentették a fejlesztők
  • MTZ 762NERF –  A fegyver minimum, közepes és maximum sebzéseit csökkentették a fejlesztők
  • MCW – BUFF –  Több szinten is erősítették a fejlesztők, egyes kiegészítőit is
  • M13B – NERF – A fegyver minimum és maximum sebzéseit csökkentették a fejlesztők
  • BRUEN Mk9 – NERF – A fegyver minimum és maximum sebzéseit csökkentették a fejlesztők
  • DG LSW – NERF – A fegyver minimum és maximum sebzéseit csökkentették a fejlesztők
  • KATT-AMR – NERF – Több kiegészítőjéhez is hozzányúltak a fejlesztők, negatív értelemben
  • ISO 9 MM – NERF – A fegyver szinte összes sebzésén gyengítettek a fejlesztők
  • HOLGER 556 – BUFF – A fegyver maximális sebzésén javítottak a fejlesztők
  • AMR9 – BUFF – A fegyver több sebzésén is javítottak a fejlesztők
  • STRIKER 9BUFF – A fegyver több sebzésén is javítottak a fejlesztők

A motorháztető alatt azonban bizonyára történtek további változások, ám a Raven Software ezekről nem minden esetben nyilatkozik, sokszor a tartalomgyártók, szakértők szúrják ki ezeket. Az elkövetkezendő időszak ismét a felfedezésről szólhat majd, hiszen jól látható, hogy rengeteg fegyvert érintettek a változások. Az MTZ Interceptor változtatás ezúttal kimaradt, ám a fejlesztők elárulták, hogy a közeljövőben azért lehet számítani extra nerfre a WSP Swarm gyengítésével együtt. 

Forrás: COD BLOG 

Erre a fejlesztésre biztosan várni kell még:

Visszatáncoltak a Warzone fejlesztői – Kiakadt a közösség az új funkción

 

×