Miközben a Call of Duty: Warzone Season 1 Reloaded frissítése már közel van, január 11-én érkezett egy apró update, ami egy fegyvert eléggé visszafog.

2024.01.12. – Nagyon érdekesen alakult a Call of Duty: Warzone helyzete az utóbbi időben, amire nem csak a hamarosan megjelenő Season 1 Reloaded frissítés nyújt majd megoldást. Miközben most mindenki kicsit a játékmódok változásán pörög, 2024. január 11-én mind a Modern Warfare 3, mind a Warzone kapott némi frissítést, ami leginkább olyan hibajavításokat tartalmat, melyek majd új hibákat és bugokat eredményeznek – ahogy az lenni szokott. Ami viszont a Warzone-t illeti, jött egy olyan változás is, ami egy népszerű fegyvert érint.

Az MW2 és a Warzone integrálása óta az MTZ Interceptor és a Snake Shot kiegészítők uralják a terepet, amit most megpróbálnak a fejlesztők némileg kiegyensúlyozni. Persze csak az idő és a tapasztalat fogja megmondani, hogy ezek a változások mennyire lesznek hatásosokat, az viszont biztos, hogy a fegyverválasztást átalakíthatja.

Így változott az MTZ Interceptor január 11-én!

MTZ Interceptor

Ahogy az a hivatalos patch notes-ból kiderült, a fejlesztők számtalan hibát igyekeztek javítani a Warzone-ban, komoly változás csak az említett fegyverben és a kiegészítőben érhető tetten.

» Marksman Rifle «

  • MTZ Interceptor (MWIII)

    • A maximum sebzés 95-ről 85-re csökkent
    • A minimum sebzés 84-ről 78-ra csökken

Kiegészítők

» Lőszertartozék «

  • Snake Shot
    • A játékmódok változásával újra elérhető lett.
    • A lövedékenkénti sebzés maximális távolságon 34-ről 12-re csökkent

Bár az MTZ Interceptor esetében a sebzéscsökkenés nem tűnik jelentősnek, valójában lehetőséget teremt arra, hogy más fegyverek is előtérbe kerüljenek. A WZ Ranked szerint jelenleg még a 6. leggyakrabban használt fegyver, de ez hamarosan megváltozhat. Ami a Snake Shotot illeti, a nerf jelentős, ami bosszantó lehet azoknak, akik szerették használni. Egyébként a Season 1 Reloaded január 17-én érkezik.

Ezt láttad már?

Íme az ultimate CPU ranglista 2024 januárjában – Kopogtatnak az újoncok

×