Egy Warzone játékos nem igazán értette, hogy miért röpült a meccsből, miután egyáltalán nem volt inaktív. Lehet, hogy komoly a probléma?

2024.01.05. – Bár már nagyon közel van a Modern Warfare 3 és Warzone Season 1 Reloaded frissítése, a fejlesztők január 11-én sok hibajavítást hoztak a játékba, némi fegyver-nerf mellett. Már akkor mondtam, hogy ahogy az lenni szokott, a hibajavítások bizonyára hoznak majd más hibákat magukkal. Lehetséges, hogy valami ilyesmi történt nemrég egy játékossal, akit látszólag indokolatlanul dobtak ki egy Warzone meccsből.

A Warzone közösség számára persze nem idegenek a bizarr hibák, glitchek és furcsa anomáliák. Nem is olyan rég tűnt fel a hiba, amikor valaki a Gulagban ragadt, vagy a vonaton egy legyőzhetetlen ellenég bukkant fel. Most egy olyan hiba bukkant fel, ami

inaktivitás miatt rúgta ki az igen aktív játékost a WZ meccsből.

AFK vagy nem

Néhány nappal ezelőtt a Reddit egy igen érdekes videótól lett hangos, miután valaki megmutatta, milyen furcsa eset történt vele. A játékos láthatóan igen aktívan játszik, sőt le is knockolják, társa fel is húzza, szóval egy pici jele sincs annak, hogy AFK lenne. Mégis nem sokkal később a játék kirakja a meccsből, inaktivitásra hivatkozva. Természetesen maga a játékos sem értette, hogy mi történt, de úgy tűnik, a dolog nem egyedi jelenség.

Kicked for inactivity?
byu/BarfNoisesTheBearded inCODWarzone

Úgy tűnik, mások is hasonló problémába ütköztek. A kommentekben több játékos is kifejtettem, hogy a probléma nem egyedi, sőt bárkivel random előfordulhat. A bug ráadásul még az eredeti Warzone-ra nyúlik vissza, amiben szintén többször előfordult.

„Tegnap velem is megtörtént. Harcoltam, knockoltak, a csapattársam felszedett, 3 lépést futottam, és kirúgtak inaktivitásért” – írta egy másik játékos.

„Igen, sajnos ez már állandó probléma” – állította egy harmadik játékos. „Még a WZ1-ben egy fight kellős közepén voltam, és kirúgott inaktivitásért. Az új játékban még nem láttam, de logikus, hogy visszatér, mint sok más hiba.

Nos, ha esetleg találkozol ezzel, akkor tudd, hogy egy olyan hibáról van szó, amiről egyrészt nem te tehetsz, másrészt egyelőre nem igazán van rá megoldás. Csak remélni tudjuk, hogy a Season 1 Reloaded során ezt is javítják majd.

Ezt láttad?

Ezzel a 35 remek játékkal teljesen INGYEN játszhatsz a Steamen

×