Egy Warzone 2 játékos olyan battle royale győzelmet aratott, amit talán még senki rajta kívül nem tudott produkálni. A Gulagban ragadva nyert.

Néha igen furcsa helyzeteket tud okozni a Warzone 2, bár ilyenkor mindig rájövünk, hogy valami alapvetően nincs rendben a játékkal. A Warzone 2 Gulag egy olyan hely, ahol a játékosok egy újabb esélyt kapnak a halál után arra, hogy visszatérjenek a pályára. Sajnos itt azonban nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy azt elképzeljük: néha furcsa hibák jelentkeznek.

Az egyik játékos nemrég például olyan hibával találkozott, amiről elsőre úgy tűnt, hogy nagyon bosszantó, de végül győzelmet hozott neki. A glitch lényege az, hogy a játékos, aki a Gulagba került, egyszerűen nem jut ki onnan. A játék sem párbajozni, sem a meccsbe nem dobta vissza. A játékos egy videót is közzétett a győzelemről, miután 15 percen keresztül várt a Gulagban arra, hogy történjen valami. A játék nem tudott neki már ellenfelet adni, beragadt.

I, uhhhh, just won a game after being in the gulag for 15 mins
by u/ColtsNetsSharks in CODWarzone

Az eset azért is nagyon furcsa, mert bár a rendszer szerint valóban ő maradt az egyetlen életben maradt játékos a meccsben, ő tulajdonképpen már nem volt része a meccsnek. Azok, akik a Gulagba kerülnek tulajdonképpen már nincsenek a lobby-ban, csak egy esélyt kapnak visszatérni. Úgy tűnik azonban, hogy a játék úgy gondolta: harc nélkül és a pályán kívül is övé a győzelem. Képzelem, mit érezhetett az, aki egyedül maradt a pályán és megölte a gáz.

Bár a glitch meglehetősen ritkának tűnik, az egyik kommentben valaki azt állította, hogy a Warzone 1-ben is előfordult már. Mások azon gondolkoztak, hogy a játékos miért várt 15 percet a Gulagban, ahelyett, hogy kilépett volna. Mások viszont az mondták: „ha már 15 percig ott vártál, megérdemled a győzelmet.”

A kommentek alapján egyébként nincs módszer arra, hogy ezt a hibát előidézzék, szóval lehet egy puszta véletlen a rendszerben. Mindenesetre ne lepődj meg, ha ilyennel találkozol.

Ezt láttad már?

Nézd Budapestet Mark Ruffalo Netflix-sorozatában – II. világháborús helyszín a magyar főváros

 

×