A Warzone jelenlegi felhozatala irigylésre méltó. Az új éra kezdete után több héttel is lehet még igazi különlegességeket találni a játékban.

2024.01.14. – A Warzone játékosok továbbra is a bőség zavarát élhetik át, ha a fegyverek közül szeretnének szemezgetni. A január 11-én megérkezett frissítés és ezzel járó MTZ Interceptor nerf sem volt elegendő ahhoz, hogy jelentősen megváltoztassa a játék legnépszerűbb választásait. Nagy eséllyel a fejlesztők a január 17-én debütáló Reloaded csomag keretein belül ennél is radikálisabb lépéseket tehetnek majd, ám ez csak aznap délután derül majd ki. Addig sem érdemes csüggedni, hiszen még január közepén is könnyedén rejtett kincsekre bukkanhat az ember.

A Warzone tartalomgyártók és szakértők folyamatosan térképezik fel az erőviszonyokat. A Modern Warfare III integrációnak és a statisztikáknak köszönhetően papíron egyszerűbb dolguk van a játékosoknak, ám a valóság sokszor más mutat, mint a játék menüje. Éppen ezért lehet érdemes megnézni egy-egy újabb ajánlást. Első sorban a Modern Warfare III fegyverek közül szoktak szemezgetni a Warzone guruk is, ám néha egy-egy Modern Warfare II örökség is megvillanhat. Swagg azonban a szokásos felhozatalon akart csavarni egy kicsit, teljesen más profilt adva egy adott fegyvernek.

Verdansk egykori kedvence egy másik fegyverben éledt újra Warzone-ban

A Milano 821 neve ismerősen csenghet, hiszen volt időszak, amikor uralta Verdansk pályáját. Nem véletlenül, hiszen miközben elképesztően erős volt, a range is szinte már-már AR-es magasságokban volt. Azaz közepes távolságok esetén is bátran lehetett az SMG felé nyúlni, nem kellett AR, LMG vagy épp Battle Rifle. Swagg ezt akarta visszaidézni, az alany pedig nem volt más, mint a WSP-9. Az alábbi kiegészítőket javasolja a tartalomgyártó:

  • Barrel: WSP Infiltrator Integrated Suppressor
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5X
  • Stock: WSP Classics Factory Stock
  • Rear Grip: Marauder Grip
  • Conversion Kit: Broodmother .45 Kit

Egy biztos, január 17-ig még valóban ütős választás lehet a WSP-9. Ha nem kap nerfet, akkor pedig a szezon végéig már nem igazán lesz félnivalója. Éppen ezért minél hamarabb érdemes lehet kipróbálni a fenti összeállítást, ha egy kis nosztalgiafaktor szeretnénk vinni a Warzone amúgy sem unalmas meccseibe.

Több újdonság is érkezik:

Új módon is lehet majd Warzone meccseket nyerni – Íme a Covert Exfil

×