Megvan a színésznő, aki a The Last of Us második évadának egyik legfontosabb karakterét, Ellie szerelmét, Dinát alakíthatja majd.

Bódi Dániel

2024.01.11. – Olyan gyorsan jönnek a The Last of Us sorozat második évadáról az újabb és újabb bejelentések, hogy azt lassan már nem győzzük elég sebesen megírni. A minap például leleplezték a második játék egyik legjobb és egyben legmegosztóbb karakterének, Abby Anderson megformálóját, aki ugyan tökéletes választás a szerepre, de aggódunk miként fogja feldolgozni a már most borítékolható gyűlölet-cunamit, amit a legelborultabb fanatikusoktól kap majd.

De mellette elárulták, hogy Young Mazino lesz Jesse, és ha már így belejöttek a dologba, akkor a történet másik kulcsszereplőjét, a Dinát alakító színésznő kilétét is felfedték, aki nem más lesz, mint Isabela Merced. A 22 éves színésznőt bizonyosan sokan ismerhetik, hiszen legelső filmszerepét rögtön az illusztris Lars von Trier az „A ház, amit Jack épített” megrázó thrillerjében játszhatta, majd később olyan filmben is feltűnt, mint a Transformers: Az utolsó lovag, legközelebb pedig a Madame Web Pókember nélküli Pókember-moziban is láthatjuk. Valamint ő volt a főszereplője a Nickelodeon 100 dolog a gimi előtt sorozatának – szóval közel sem tapasztalatlanul ugrik fejest a The Last of Us-ba.

Isabela pedig egészen sokáig fogja Dinát játszani, mivel a második játék végéig egy meghatározó alakja a történetnek, amit az HBO adaptációja több évadban fog feldolgozni. Ő lesz Ellie leghűbb társa, majd szerelme – utóbbi persze csak azután kezd alakulni, miután Dina összeveszik Jesse-vel – aki egyébként szintén egy jó barátja a társaságnak, de őrült nagy szerelmi háromszögre és drámára nem érdemes számítani, igen hamar és példás módon oldják meg a helyzetet. A galibát inkább valami más fogja okozni, de ezt majd a sorozat második évadából… vagy a harmadikból.

A The Last of Us 2. évadára viszont egy kicsit még várnunk kell. A forgatásokat még el sem kezdték, a premiert pedig konkrét dátum nélkül 2025-re tűzték ki, azaz alsó hangon is legalább egy évet még biztosan várni kell az HBO Maxos premierre.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Íme az összes játékból készülő film és sorozat, ami 2024-ben érkezik

×