Sorjában érkeznek a hivatalos bejelentések a The Last of Us második szezonjának szereplőgárdájáról. Ezúttal a Jesset alakító színész nevét jelentették be.

2024.01.11. – Úgy látszik az HBO tényleg gőzerővel rákapcsolt a The Last of Us második évadának előkészítésére. Pár nappal ezelőtt kiderült, ki alakítja majd a történet legmegosztóbb karakterét, Abbyt. Azt hittük, hirtelen ennyivel be kell érjük, ám most úgy fest, hogy újabb hivatalos szereposztást jelentettek be.

Jesse közel sem kapott annyi játékidőt a The Last of Usban, mint Abby, ám azt erős lenne állítani, hogy emiatt nem is fontos szereplő. Ő Ellie egyik barátja, aki ráadásul portyázó csapatokat is vezet a jacksoni kolóniának. Ha ő nem lenne, valószínűleg nem is lenne mit enniük az embereknek. Bátor, határozott, amikor kell, ám emellett őszintén támogatja barátait. Fontos szerepet játszik Ellie pszichés stabilitásában, már ha ilyet le lehet írni róla, ismerve a történetet… Képzeljük csak el, mi lett volna, ha ő nincs! Ráadásul ő volt Dina exe a sztoriban, a lányé, akire Ellie is szerelemmel gondol. Jesse talál rá Joelre, Tommyra és Elliere a játék elején.

the last

Forrás: HBO

Ki lesz Jesse?

Nos, most hogy tisztáztuk, hogy egy mellékszereplő is lehet kulcsfontosságú, nézzük kire is osztotta ezt a nemes feladatot az HBO.

Ellie barátját Young Mazino fogja alakítani a The Last of Us második szezonjában.

A színészt korábban már láthattuk a Balhéban, mint Paul Cho, vagy a Gyilkos Lelkekben Michael Sheen és Tom Payne mellett.

 

A munkálatokat ráadásul már jövő hónapban el tervezi indítani az HBO. Jelenleg minden kelléket Kanadába szállítanak, ott fogják ugyanis megkezdeni a forgatást februárban. A készítők már tavaly bejelentették, hogy terv szerint 2025-ben fogjuk tudni látni a The Last of Us második évadát. Arra viszont felhívták minden rajongó figyelmét, hogy az első szezonnal ellentétben a második nem fogja teljes egészében tárgyalni a The Last of Us Part 2-t. A második játék sztoriját több szezonon keresztül fogjuk tudni végigkísérni. Ez egyébként pozitív, hiszen sokkal részletesebben ismerhetünk majd meg karaktereket. Sőt, a The Last of Us Part 2 Remasteredben először látható történetmorzsákat is fel fogja dolgozni a sorozat.

Ezt olvastad már?

14 őrült jó játékkal bővül tovább a PS Plus, de lesz 9 nagyon fájó távozó is

×