A hamarosan érkező anime videojátékból a nyitófilmet osztották meg a fejlesztők. Meghökkentő és brutális kisfilm jelzi, mire számíthatunk.

Gábor János

2024.01.08. – A várva várt anime RPG szó szerint hetek kérdése, és megjelenik, így ideje volt, hogy a fejlesztő Atlus előálljon valami látványos kedvcsinálóval. A Persona 3 Reloadról van szó, amiből különösebb szöszmötölés nélkül közzétették a nyitófilmet, vagyis azt az ízelítőt, ami a játék főmenüje előtt látható. Ilyen kisvideók gyakorlatilag minden Persona-játék előtt vannak, szóval ikonikus jelenségről van szó.

„Tedd meg az első lépést Port Islandre a Persona 3 Reload hivatalos nyitófilmjével, amelyben egy teljesen új dal, a Full Moon Full Life is szerepel!”

– írja az Atlus YouTube csatornája. A stúdió által nemrég feltöltött Persona 3 Reload nyitójelenete körülbelül két perc hosszúságú. Ahogy az várható volt, a látvány hihetetlenül stílusos (és brutális), ráadásul sokat kiemel a Persona 3-ban látható karakterek közül. Maga a Full Moon Full Life pedig egyike a Persona 3 Reloadban szereplő számos új dalnak, bár az eredeti játék klasszikus felvételei is vissza fognak térni.

Forrás: Atlus

Ebben lesz frissebb és újabb az anime RPG

Az eredetileg 2006-ban, még PlayStation 2-re megjelent single player játékhoz képest a Persona 3 új verziója tartalmazni fog egy csomó újdonságot. Amellett, hogy a Persona-sorozat kulcsfontosságú játékát és annak történetét hűen újraalkotja, mindezt csúcstechnológiás grafikával, modernizált jellemzőkkel és stílusos felhasználói felülettel teszi. Úgy jellemzik a játékot, mint „egy érzelmes, magával ragadó utazást, új jelenetekkel, karakterinterakciókkal és további hangalámondásokkal”. Válaszd ki, hogyan töltöd el értelmesen és izgalmasan minden napodat a különböző tevékenységek révén – Port Island felfedezésétől kezdve a szeretett karakterekkel való igazi kötelékek kialakításáig!
Állítsd össze és irányítsd az optimális csapatodat, hogy legyőzd a túlvilági Árnyakat, és közelebb kerülj az igazsághoz! – ajánlja az Atlus.

Ami pedig a játék megjelenését illeti, a Persona 3 Reload 2024. február 2-án érkezik PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és PC-re. Ha szeretnéd már most előrendelni, azt itt tudod megtenni.

Felidéznéd a legjobb klasszikusokat a műfajból? Hajrá:

A 10 legjobb videojáték valaha, ami anime alapján készült

×